Saturday, July 04, 2009

MEMANG BIKIN PANASSSSSS OKEH...

ok skang nak citer pasal gi futsal match... match adalah diantara 3 team pompuans.... BIKIN PANAS, SANTAI dan GOL & GINCU....


Team santai dan bikin panas adalah wakil dari Putrajaya.. dan Gol & Gincu wakil dari Cyberjaya... satu team lagi yg sepatutnyer ada MIA lak tetiba... turn game telah diatur oleh Cyberjaya dimana saya rasa mcm tak berapa fair... sepatutnyer watler cabutan undi saper start dulu... ni tak... tetiba jek dah ada dah saper lawan saper...(?) cemana tu???...


team yg lawan dulu ialah team dari Cyber vs team Putrajaya... tp bukan team aku... lepas dorang dah lawan.. baru turn bikin panas vs santai (putrajaya)... we won 1-0 (di score oleh buk Pilla *ehem*ehem*)..heheheh... lepas tu break 2 minit.. team bikin panas terus kene lawan team cyber.. giler penat tak ilang lagik..tengah temengah2 terus kene lawak ngn team Cyber yg sempat ler rest masa team aku lawan team putrajaya... so biler dah semput tu.. teruk ler gak kene blasah ngn team cyber.. fair kah???... game non-stop tak der break... ermmm body contact byk gak sbb dorang main leh tahan ler ngn tangan2 skali jalan... apakah?? tak per..tak per... 4-0 kami kene blasah okeh!!!... bencinyerrrrrrr....


Eh luper nak citer.. masa lawan ngn team putrajaya... ktorang dpt penalti kick.. tetiba mak rasa mcm citer gol dan gincu.. biler org besorak2 kat tepi court.... huahahah...sbb mak yg sepak kan.. tp tak masuk okeh.. kene kat tiang plak!!! gi pon penuh pihak lawak dpn gawang... huhu.... hampeh!!... aku plak mcm biasa lah kan.. setiap mende aku buat...walopon dgn penuh konpiden nyer... tp tetap ada satu benda blur yg terjadik!!!... selaku kapten yg menggelupur.... masa tengah main... aku ngn penuh konpiden bawak bola... terus ke gol sendiri dengan penuh keyakinan.. huahahhahaha.... patut ler semua org senyap.. and tak der saper nak kejar aku time tu... aku bajet.. perghhhh ni ler time kitorang kene score nieh!!! baekkkkk nyer aku sepak ke gawang goal.... panik giler goal keeper aku.... leh tak sepak goal kat gawang sendiri???.. huahahhahaha... sib baik goal keeper aku hebat... sempat tangkap siap peluk lagi bola.... hahahahha... aku terus tepuk dahi biler tgk rupa2nya tu goal keeper aku... BANGANG NAK MAMPOS!!!!! Budak2 kat luar dah jerit2 naper aku bodoh sgt...huahahahhahah... rasa nak tetonggeng sambil tutup muker..hahah.. dah ler boss aku ada kat luar!!!! sib aku score kan goal masa lepas2 tu..hihihiiiii... (kira menebus kesilapan arrrr)...


ermmmm.... keputusannyer kami hanya Naib Juara (tempat ke-2) sahaja... team Gol & Gincu juara.. dan team santai mmg santai giler arr... dpt no. 3.. mmg BIKIN PANAS okeh... takper..takper.... we will repeat nanti okeh!!.... ada gak suara2 tak best masa tu... contohnyer.. "PANAS LER SANGAT!!".. eh ehhhhh... sedap jer kan.. sib aku tak dengar... yg dengar best pren aku Jeeja... dia yg mmg dua kali lima mulut mcm mak terus jawab.... "MMG PANASSSSSSS PON NIEHHHH!!"...
Ok ler sbb kalah kan.. so mood nak citer panjang2 sgt tak der lah kan..mari tgk gambar sket ni haaa....

team kami...

nie adalah team kami BIKIN PANAS... tp tidak termasuk akak yg pakai key merah tu yer...hehe

oh yer.. Pak Radie dtg lambat..ngam2 game ktorang baru abis... gambar ini adalah lakonan semula..heheheh...

baju sponsor dah ler senteng... sib mak pakai singlet kat dlm.. kalo tak percuma jek org tgk pusat mak... huahahahha... ini ler team Gol & Gincu yg menang tu... menciksss... panasss panasss panasssss (wat style ifa raziah sket okeh!) kempunan nak rasa gold...huhuhuuuu..... ni adalah team lelaki dari opis aku... sib baik dorang bagus..dorang menang juara kategori lelaki... adfa 4 team lelaki lawan.. and dorang ni juara... dorang gak yg salu training ajar kitorang haritu.. cayalah team Jebon... team kedua yg menang pon dari putrajaya...heheh.. team Jin Pakai Toncet.. tah per2 tah nama... dulu team Teruna Suci tp tukar nama... heheheh.. caiyokkk team Putrajaya!!!... team 3 dan ke 4 team Cyber...
tetiba Pak Radie lak kene jadik photographer heheheh.. bidan terjun... tu ler boss saya duk tengah2 baju kemeja light blue tu.. Dato' and wife dia... hensem kan... tp licin sket ler palanyer.. yg penting sgt sporting, pemurah dan baik hati... (bodek tak hengat)..
heheh... jgn tak cayer yer... Moon pon datang.. tp telambat sket.. sbb game dah abis.. actually Sutan hubby moon ada badminton kat tempat yg samer.. so Moon datang ler melawat mak!! tq moon... tutup huru "N" (naib) so yg tinggal JUARA jer..heheh suker pic nie.. tengah kecoh2 susun piala.. piala ni kalo gelas tak cukup gelas kat umah... boleh jer buh air buat minum... team Bikin Panas yg dok bawah mcm gagah tu yer... sorang lagi dah lesap balik umah...
aper laaa.... 3 orang jek terbang... jap eh.... ok ni baru betul..hahah.. tp mak tesorok lak kat blakang.... heheheh....
ok itu sajer... tq moon amikkan gambo nie... mak edit bagi b&w ni haa... khas tuk tatapan semuer.... i lap u olll..


sekian..bikin panas nak balik dah...

*jap gi nak gerak gi cyberview... yihaaaaaaaaaaaaaaa.....


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

JuJue said...

ahh tu b & w tu..nak cover line lah tu..muka dah peluh minyak masam kann.. alahhh mak slaluuu wat gitew okeh. tak cukup ngan b&w..biru hijau semua penah buat.

taniah taniahhh... ok laaa tuh.. no 2.

genny da bomb said...

aduila!!ada jugak ke sesi salah gol nih...adui makkkk...memang menggelupur abis la kapten..kahkahkah mmg gelak giler dpn lappy nih hahahhaa..ilang ngantukku di ptg hari hihihihi

busyuksayang said...

lawak la u nie filla..nasib baik tak jaringkan bola di gol sendiri...hahaha!!!

anyway, sweet jer gambar u dgn pak radie tue :)

fiza zasmi said...

sangat swit muit gambo b & w tuh...
lomentik jew taw..
taniah kak, okeh la tuh no.2..
terer la tu leh sumbat gol kan..

fasury said...

wah...wah...wah...naib JUARA rupenye..keh keh keh

:)

fasury said...
This comment has been removed by the author.
Mimie Ishak said...

congratulations filla....ko mmg Bikin Panas hantar bola kat gol sendiwi...hehhe.....mesti dgn gaya comel nko tendang bola itu ke dalam gol sendiwi kan....hahahha aku tumpang bangga!

mummy_ayu said...

ok la tu naib johan..tahniah. tapi bab nak masuk kan gol sendir..a bit lawak la..

cdalan said...

taniah taniah!
pas ni boleh la rematch!

...$weE+ 666... said...

wahhhh panassssssssssss... pic yg last tu panasssssss! hehehe...