Friday, July 17, 2009

I nak kuar gi dating jap.... shhhh!!! jgn gi tau Pak Radie...

hi,

lunch time ni... i ada date...... bukan blind date yer.... ni dating2 manjer nama dier... buat Pn. Ila... terima kasih di atas kepercayaan Puan membenarkan saya bertemu suami Puan ye... saya berjanji takkan mengapa-apakan suami puan... paling teruk pon share2 straw air jer kat SR... huahahahahahahahha.....

berdebar2 jantung i nak bertemu beliau... sabarrrrr...sabarrrr fillanie... buat Pn. Ila.. usahlah bimbang ye... saya berjanji akan menasihatkan suami Puan untuk pegi solat jumaat selepas berjumpa saya nanti... tp.. apa2 hal... mesti jumpa saya dulu..auwwwwwwwww....

siler lah tunggu entry saya keluar berdating.... InsyaAllah petang ni saya update... "woooohooooooooooooooooooooo...yeeeeehooooooooo.... ala2 Gwen sket okeh"...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

fiza zasmi said...

hehehe.. :p
akak ni...

Miss Moon said...

hahhahahah bikin panassssssssssss mentang la aku tak dapek nak kuar dating nko nko ...nko telah berlaku curang pada diri kuw ini ..hahahahhahah auwwwwwwwwwwww

cepat upload kay ...skalik ngan gambo cuppies tew

Sidratul Muntaha said...

selamat berdatingg...