Wednesday, July 22, 2009

kisah English Cotton dan perempuan getis...

sambil menyelam minum ayaq..hehehe..... yer skang ni mak tgh goreng ayam kat dapo...nak buat ayam belado.. itu sajer.. x der sayo2.. tu pon dah bersyukur aku ada kederat nak masak okeh..heheheh... (update blog ada lak masa)... welllllll.... ermmmm ermmmm.. tu no comment.. hehehe... oh ada reason.. sbb sayo dah abis stock..ayam jek ado.. jgn hangus ayam aku kat kuali sudahhh.....eh jap.. tak senang ati aku... gi tgk ayam jap yer.... okeh siap angkat ayam... kita wat belada kejap lagi lahhh..update dulu... mak tak sanggup nak update time pak radie ada kat umah nie.. jap gi dia wat 'menjelingg..menjelinggg..ku menjeling......'... mati aku!!!!!




sajer jer... nak show off aper mak beli kat opis semalam... jeng jeng jeng... eh muak tak aku wat jeng 3x tuh?... kang tak wat jeng 3x.. tak saspen plak...



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-









hehehe... mak telah membeli English Cotton nie kat member opis.. katanyer dia amik kat Indon.. dengan harga rm90 (2 kali bayo).. standard lah jual kat opis kene bayo byk kali baru bisnes jalan..heheheheh...katanyer kat Jakel rm120... lagipon mak mmg suker cotton2 camni wat baju kurung.... nampak so suweeeeeeeyyy suweeetttttttttttt dan manjer mengada2... gipon baru ler mcm citer SEPET.... awuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..(nyalak sket)...



okeh dah alang2 update nie.. kita wat citer lain plak... nie nak tunjuk rambut layer mak selepas bih kurang 2 weeks i layered yer.... tgk mcm ada improvement sket arrr.... unsur2 wavy ongbak2 tu dah ada sket2.. seteleh dipulas2 tak hengat.. dah ditoncet2 mcm mak nenek.. untuk menibulkan unsur2 wavy DIY... (do it yourself)... puas mak ejas2 muker mak time snap gambo.. mak tanak ler dicop syok sendiri tayang muker kan... malu okeh.... nak buat muker kewl cemana lagik tatau arrr... yg nyata sgt tak kewl amik gambo sorang2 dgn harapan gambar menjadi tebaekkkkk wokkkk... perghhhhh.. bluekkk sket... meh kita jeng jeng jeng one more time...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-



hihihihiiiiiiiiiiiiiiiii... getis tul gambo nie.. sowi ler yer.. gambo lain tu lagik getis..tak sanggup okeh.. ni yg paling sopang... dan ala2 telus gituh... so saya berpuas hati ler sket ngn rambut baru yg dipotong oleh Bobo nie.. tq Bobo... (ko lagik nak jeling2 anak aku melepek time ko gunting rambut tu kan?).. mak bayo okeh!!!!!

ok ler kengkawan... mak nak gi 'berlada kan' ayam goreng tadik.... assalamualaikummmm...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

tymy said...

ooo..nice hair..

my dream hair tu...tapi gi saloon buat ada lah tahan seminggu jer..pastu kapooosh!!!! lurus balik

i pun suka pkai cotton2 ni..but lately i prefer japanese cotton lagi..


btw its cute..

okinokiyo said...

oit, rambut aku camtu laa tersimpul2..benci okeh.tpi kenapa ko beriya2 nak gitu, lawa kee??aku nak rambut mcm ngerbang2 hahahaha means mcm messy2 gitu..

tpi kain cotton ko tu lawa..ko kan pompuan melayu terakhir...:p

Filla ~ Kasih Aleeya said...

tymy:gi salon kene kuar duit...jgn membazir..heheheheh..japanese pon best!
okinokiyo:biasa lerr.. org rambut lurus akan tegedik2 nak curl..yg curl tegedik2 nak lurus!! huahahahah... yes yes..aku PMT..

JuJue said...

sesuwaii lahh ngan kain tu..ko kan memang sepet! hehee ahh dah sebijikk macam citer sepet. cutee je kain tuh!