Monday, July 13, 2009

Saturday yang hectic..

Wah Acih teropong.. oh yer.. aritu dlm car masa otw nak blk umah.. Acih cakap "mama, kasih nak beli terongkong mcm atuk punyer".. "terongkong tu apa?"... then Acih wat mata cenggini... oh ok.... biasalah aku kan mak yg suker gelakkan anak.. (mcm mak acih ni bijak giler lah nak gelakkan orang).. "Bukan terongkonggggg... teropong laaaaaa"... huihhh.. Acih kan sensitip emosi lebey... dgr aku gelakkan dia terus muker dah tukar kaler ijau...muker nak nangis sket...tangan dah naik atas ready nak pelangkung pala aku... ho hoooooo....

Ok ni gambo masa nak gi tumbletots Acih sabtu tu.. terus sampai ke malam.. gi attend B'day party twins kepada Shidot and JJ... thanks for having us!!!


Acih nie badan dah kurus... harap pipi ngn jari jek gemok2...

sambil ditiup2 hanginnnnn...

Ok... mama lak wat TERONGKONG..... comel tak Acih?..hehehe...

comelnyer twins nieh.... sama giler hokey!!! dah nama pon twins kan? Afiq and Aqif.. (and now their mama is 3 mos preggy yerrr... and confirm it's not twin lagik.. heheh... Dot, asal rambut anak ko ni shining giler babeng ni? ko pakai conditioner aper ah?..hahahah.. suker giler aku tgk..dah ler style helmet... aku mmg suker boy rambut helmet!!
sowang dgn mak nyer... candles 6 batang bukan sbb 6 taun yer.. tp sowang 3 batang.. hahaha.. bestnyer twins!! Ok.... aku masuk gak ler gambo nie.. eventhough muker aku ala Dayang Senandung sket.. yerlah.. aku belengas okeh..dari tengahari keluar lantak ke malam.. (alasan.. pdhal mmg DS pon!!).. kami sumer penah dok satu rumah kat Mahligai sec. 9 Shah Alam masa blajo kat UITM dulu... tak sangka dah membiak2 dah sumer.. Anny ko biler nak membiak? huahahah...


Sekian dulu... haus tekak aku sembang... (menipu)

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

MimY HaMiD said...

wehh aku kenal la shidot ni...senior aku masa sekolah..yer la kak shidot...bdk setaman aku ni..org kelate kan..what a small world la..(klu betul)

C!kpuanmuda said...

nak kembar.. nak kembar.. nak kembar.. nak kembar... :D

vee said...

saya plak kenal husband si shidot ni plak...satu sekolah saas kjg...cam x sangka je bc blog ni leh nmpk org yg kite kenal :D

\(^-^)/