Monday, July 20, 2009

MJ tidak semestinya Michael Jackson....

aper lagi selain MJ for Michael Jackson? yer yer.. sbb skarang issue yg tgh hangat ialah kehilangan MJ... so biler sebut MJ jerk.. tak lain konpem Michael Jackson jek... bagi ler chance sket kat MJ lain kan kan kan?.... seperti Mat Jebon ker.... Mat Jenin ker.... atau pon....


*Jeng*Jeng*Jeng*


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

bukan...bukan..... lelaki di sebelah saya bukan Mat Jebon... bukan jugak Mat Jenin.....bukan jugak Mat Jambu...dia PR saya.... heheheheh.. (Pak Radie) okehhhh.... sajer jer bagi gimmic-hover-mcm-bagus.... apa??? aper yg MJ???
huahahhahahhhhhh... inilah dier MJ itu..... walaupon ia hanyalah Marc by Marc Jacobs.. (anak angkat pada Marc Jacobs.. tp blasah jeklah... janji hati ku riang..... dah lama mak usha aviator shades nie sebenarnya.... dah tgk di kedai2 lain juger... tp saya tetap kembali ke kedai kat Hartamas nie jugak..huahahhaha... kenapa?? sebab kedai dier sgt up-to-date dan harga sgt leh ditawar2 mcm beli ikan...

dengan muker riak sekali aku memperagakan shades baru..huahahah... acih? bagi ler chance dia nak tayang muker walopon hanya bijik mata jek masuk dlm gambo..hihihi...

lagi-aksi-gedik

sumer org ada hobby kan.. biler aku pikir balik.. rasanya antara hobi aku ni ialah mengumpul shades kot? tp sbb modal agak besar sket.. so tak leh ler selalu.... tp masalahnyer.. biler dah berkenan nanti asek pakai yg sama jerk!!! sian shades yg lain di anak tirikan.. huhu... oh yer..i'm thinking to let go my Emporio Armani aviator shades for only RM200.. sesaper interested just let me know yer... nie contohnyer...

close-up pic of my Emporio Armani aviator shades

nie contoh gambar jauh

heeee budak kecik nie.. dah nak masuk 4 taun.. tiap kali naik keter konpem nak duk menyempit gak kat depan... dah ler bontot tajam!!!!

takperlah.. bagi jeklah dia meliuk lentok mcm pokok kelapa kene tiup angin celah kelengkang mak dier kan.... wateva lah acih...




Sekian sajer kisah cinta saya dan MJ sayeeeeee.... hehehe...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

MyNameisMimy said...

peh MJ @ MArc Jacobs tu beb...tabik spring ok..lawo shades tu stylo..acih tu menyempit duk dpn sbb duk belakang xder kawan..ko bg le kawan satu..heheh

tymy said...

nice shades...

oh ya..i nak tanya kedai tu kat mana yer...blh bagi detail tak?

ingat nak cari new shades jgk ni..


i link urs ya...

luv
sue

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mimy: hahah..tabik toing2..
tymy:tq..nama kedai tu "spec shop" sederet ngn Uncle Don Hartamas..sederet gak ngn guardian..siler lah link..;)

Anonymous said...

aku cam ter suker ler kat Emporio Armani aviator shades ko tuuu.. nnt aku pikir kan mlm ni ehhh.
-biGMama

Siti Fatimah said...

nice and cool shades dear :) cantek2 i like it too hehehe...

C!kpuanmuda said...

cantik! pak radie skema dalam keta pakai seat belt :p

k.e.b.u.n.t.u.a.n said...

kak filla EA punya shade tue nk pass kan ke? bole tawar menawar lg x? i loike..hehehehe

Filla ~ Kasih Aleeya said...

huhahahahha.. sesaper berkenan kat EA tu siler lah email kan ke framekasih@yahoo.com.. (tumpang lalu email frame kejap yer).. harga tgk pada permintaan ler... hihi... mak syg gak sebenarnyer!!! tp mcm hidop tak leh tamak sgt.. so better let go jer...

:: vErde+hAzizi :: said...

love that aviator shade on u...suits u very well babe!
sal muka u slim n bujur sirih :D