Tuesday, July 28, 2009

Happy Birthday Syahmi....

ni kisah kami memecut ke b'day party Syahmie... saye mesti pegi jugak..sbb tiap2 tawun asik termissed sajer... walopon mak sampei lambat sket..sbb byk plak hal nyer hari tu.... harap en. syahmie dan en. hafiz suker bday pwesen dari Acih tu yer... heheheh.... tak tahan...tak tahan.... hati ini tak tertahannnnnnn.. (kuakakakkakaaa).. kepada cik Pradah.. mak mintak maap tepaksa menganaktirikan dirimu yer.. mak janji takkan mengabaikan cik Pradah di hari kerja biler mak berbaju kurung..... izinkan mak kelihatan spt minah rempit di hari minggu yerrrrr....oh izinkan jugerrrrr... saya kembali ke alam remaja dengan membuat sign peace yo yo!!.. alamakkk aiii.. baru prasan burok ghopernya biler umo dah 30 tapi buat sign peace nieh...
yg baju hijau ialah mommy syahmie ... tq Ila ajak kami datang yerrr... walaupun cuba menyilang kaki dgn harapan nampak sedikit slim.. tp kenapa ah???? ohhh.. aku dah bam2 sket... selalu tak prasannnnnn... x per x per.. pasni gi makan nasik lagik... bagus... eh sgt careless tau... luper snap gambo bday boy... aper masalah mak nieh? sibuk gossip ngn makan.. bday boy kemana2 tah.. anak aku pon kemana2 tah!!!! giler laaahhh...


hot tips: kalo mascara dah ala2 kering nak mintak diganti dgn mascara baru... rendam botol mascara anda dlm air panas seketika... dgn harapan mascara tu cair balik..so boleh tunda beli mascara baru tawun depan jer.... (thanks cik Anny for sharing the info)...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

salam ziarah
meriah nyaaaaaaaaaaaa.nak tumpang tman lak tggal jauh.hehehe.tq

mummy_ayu said...

meriah nya..tapi gambar birthday boy lupa, pastu gambar acih pun tak de..maknya tak aci la...

. : : || Mrs. Izwan || : : . said...

hi filla, ai selalu sesangat ada poblem ngan mascara tau. *menci menci* asal haku beli jek, baru guna dah cepat beno kering. maybe sebab ai suka kuar masuk dia lelaju kot. ari tu beli yang Bobbi brown yang baru release ari tu, tak sampai sebulan hokeh, dah start cam kering. tensi la !!!!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

rahman,ahchong,muniandy:nak tumpang apernyer dek non....
mummy_ayu:itu arrr.. trok arr saya nieh!!
Mrs. Izwan:yeke? jgn dok bwh kipas/aircond.. (berangin2 nie) cpt kering!!