Monday, July 06, 2009

Cyberview Lodge - Mother and Daughter...

heheh..harus ler gambo mak ngn anak yg lebey kan... dah mmg tegedik2 plak tu anak ngn mak..maka elok sangat lah kan.... ni gambo2 masa dlm bilik lah banyak... Acih masuk2 jer bilik terus ayat dia 'FUYOOOOOHH'.. hahahha.. sian anak org kampung ni haaa... mcm jakun sey.. telompat2....

jom tgk gambo...

ada epal 3 bijik dlm bilik nie..aper lagi.... kasi abis arrr...

diingatkan lagi sekali..anak saya pompuan yer... tgk suar kaler aperrr yer... heheh..

haaaa kan..like mother like daughter kan? ni tgh wat iklan aper tu? fair n lovely ker? Acih suker iklan tu...tak pasal aku lak jadik bangang dok bakang kuar tangan jek..hehehhe... "kawin?? nanti kottttt..hahah"
hover gilerrr...
lagi pose mak ngn anak yg samer..tp apak dier..bg ler chance masuk setengah muker..hehe
hihh...kalo time dia mood ok..ko suh ler pose aper pon.. boleh jerr...
Acih kenit jer...
room 103.. silap entry nie.. ni dah luar bilik dah...
Acih kutip taik kambing...
ok laaa.. gambo last bagi edisi 18sx sket..heheheh... gebu okeh.. siap selulit bagai...

*nanti free mak update lagi yer.... ingat senang nak edit buh frame buh watermark..nak select2 gambar lagik... huhhhhhh!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

reen said...

comel cik aceh...

okinokiyo said...

wehh rambut ko kejap nampak mcm pjg, kejap mcm pendek.gambo last tu kelakar sbbnye acih mcm terlompat2 nak gi pool...:p cpt laggii gambo mana?

genny da bomb said...

cantikkkkk lagiiii...suke2

Sue said...

comell.. suke aksi nakal acih tuhh!!

*berangan/imagine if my damia mau bergambar gituuuuu... bilakah agaknye?

mommyct said...

mak ngan anak sama naik niiii!...
Tapi takpe sbb korang dua2 syomel..diampunkan!

mannira said...

acih, yg sporting...sporting gila skang ni sejak tau mama dia ada blog...

fila..amik award yek...