Wednesday, July 08, 2009

GALLERY FRAME KASIH...

These are example of frames yg dah delivered to our customers.. to those yg i tak upload your frames here.. jgn kecik ati tauuuuuuuuuu... not because tak lawa ker aper... tp sebab ni jek folder yg ado kat opis nieh... and sometimes i was rushing to complete the final task/ touch-up... sampai teluper nak snap.. then terus delivered..hehehehe..... (abaikan dinding ijau yg kotor tu yer... tumpang jek hang kat umah my PIL tuhhh)


Saya juga nak menyampaikan rasa terharu saya atas kepercayaan anda kepada kami... your trust to us really appreciated... everytime i received compliments from my customers.... u guys really make me smile for the whole day....


Kalau sepanjang saya berurus-niaga dengan anda.. ada kekurangan..kesulitan... tersilap... (heheheh...) terlambat sket dari due date... harap dimaafkan... we try our best to improve!! well kengkadang tu ada masalah stock tak sampai.. lambat lah aper lah.. (tu yg buat mak panik)..


Ada juger yg bertanyer.... sampai biler open order nie? jawapan dier... sampai biler2 ler dek non.. InsyaAllah lah kan... takkan aku nak main open-close-open plak.... so jangan memalu... email sajer kami kat framekasih@yahoo.com ... saya monitor email tu and check setiap hari... oh yer.. info tambahan... korang bkn leh buat gambo budak/ anak-anak sajer.. be creative... leh jer nak anto gambo mak ker.. nenek ker... kucing ko ker... ayah ker... utk diri sendiri pon okay.. tuk gift pon ok....

-Frame above is example of Sephia Colour-
-The Final Packaging-



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

bibie said...

Filla,

Memang cantik sangat2. My hubby loves it very much. Lain kali nak tempah lagi.

Walaupun tersesat kat Putrajaya tu tapi memang berbaloilah. hee..hee..

Agnes

Zanna_MamaBatrice said...

cantik lerr fieyla....

adi said...

bangga sat ...glamour ai sat ...pic anak ai pun ader......apasal tak letak pic i yg cun tu ....heheheheheheh.....

Aryana & Adrienna said...

bangga sat ...glamour ai sat ...pic anak ai pun ader......apasal tak letak pic i yg cun tu ....heheheheheheh.....
(budus neyr aku ...bukak gmail lupa nak log out terus anto comment ...kuar dah add gmail aku .....bonggok !!!!!)

mummy_ayu said...

aiks...gambar ian n iris pun ada..memang cun..tak dan nak gantung lagie...tq!nanti nak order gambar mummy ngan daddy plak.

MrsSluRp said...

nak majuk sbb gambo aku xde! erkk..xde makna nya hokeh..;p aku mmg sgt suke outcome frame nih..nnti ko tunggu byk lg yg akan menyusul bila mak move in okeh! sbb nnti baru tau kat mana lg ruang kosong sesuai yg bole tmbah ltk gambo...jgn buhsan lyn permintaan haku okeh! ;p

:: vErde+hAzizi :: said...

niceeeeeeeeee!!!
love it...perfect timing!
was finding for a place to frame up our pictures in black & white concept ;D
later insyaallah i'll email u on the details k

Miss Moon said...

hasilnya mmg cantek n mantoppppppp n yg penting sangat kemassssssssss

Filla ~ Kasih Aleeya said...

TO ALL: TQ sumer... utk pelanggan lama... atau pelanggan baru nak order..siler2... pintu hati ku sentiasa terbuka..jgn memalu...

Siti Fatimah said...

filla,
i dah send mail dpt tak???

Filla ~ Kasih Aleeya said...

siti fatimah: dah dapat 2 email..i'm waiting for another 2 pics..

apaiyapalot! said...

alo. sori lah. my bad la ari tu tanye psl delivery thingy tu. sbb dolu2 cam pernah terbace blog ni. mase tu u tak provide lagi kan delivery guna pos etc. so men hentam jela tanye *nampak sgt mls nak godek2 blog cari info*