Friday, December 28, 2012

TEMAN MAKAN.

Lama tak buat entry makan-makan.. Sebab gambar dok kumpul je.. hehehe.. Aku dah lama teringin nak makan kat Dome.. nak makan Spicy Olio Pasta.. pastu teringat kat Alamanda kan dah ada DOME.. so moh ler kita pegi... Anny ada kerja area sini.. so macam biasa dia amik terus ke sana.. sekali sampai sangat mendukacitakan sebab Dome kat Alamanda menu very limited.. tah apa-apa tah.. boleh ke macam tu? ada bih kurang 10 menu je kot? ke tak sampai? segala wedges ke apa pon takde.. yang aku nak tu macam takde.. akupon tak ingat ni apa aku order tah.. segala drinks pon sikit je ada :(

Sebab lately tekak asik nak makan pasta/spaghetti macam tu.. so order lah ini.. tak best sangat.. chili dia bekeping-keping melekat kat tekak.. muahahahah.. 


Ni antara fav food kat dome gak.. Anny punye.. 

Makan pon kelamkabut.. terus masuk opis balik.. 

Pastu masa ada appointment kat demc baru-baru ni pon sempat lagi lunch sama.. sebab Anny ada kat area Empire.. ok lah dah dekat.. lagipon setakat Empire fillanie tak sesat.. Puiii.. padahal Anny guide hahahah.. sepanjang jalan begayut kat telepon takut aku tersesat ;)

mine, mushroom fajitas.

Oh baju sama macam kat dome, colour je lain.. muahahah.. baju pregnant aku boleh dikira ye.. ada berapa helai je.. hahahah.. motif ko nak beli banyak-banyak.. tak sampai dua bulan nak beranak dah... muahahahha... 

gambar atas ni aku rasa macam kurus *prasan*

tapi gambar yang ni tetiba pipi kembung.. apakah semua ini? *sungguh ku tak mengerti*

Anny's.. nyampah tau budak ni.. asal aku nak snap food dia je.. macam-macam dia nak buat.. ni dah ditikam pulak mashed potato ngan pisau.. ko ingat seram? 

Teman Makan ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Anonymous said...

Kawan kak Filla macam muka Marsha Milan Londoh...:)

Rara Nasiha said...

sedapnyaaaa. menggoda betul :)

NenetPenne (NP) said...

lain kali pi dome kat subang parade yer... kat situ olio dia best tak ada pun rupa mcm yang fila makan tu... eh hari tu dia reno tempat tu..ada lagi kaa???

peej said...

bukan gambar tu je kau macam kurus. semua pun pic kau kurus weyh. kalau tak amik full body memang nampak anak dara sangat. auwwww.

mummy kimmy.com said...

kak nak tnya..beli mana baju ngadung 2..lawa laaa....simple but nice.

Filla ~ Kasihs said...

mummy kimmy: kat jusco je ;)

mummy kimmy.com said...

ohoho okeh skilang gue trusss p cari hehe..btw dlu akak tgl sabah kn..sya org sabah ba tpi stay penang ..almost a year sda jdi silent reader hehe..

sharifah rosidah said...

filla awak mengandung dan tak mengandung sama je kurus.