Monday, December 10, 2012

KIMONO CARDIGAN!!!!!

Yeayyy... Terima kasih kerana sabar menanti.. hihi... Sekarang dipersembahkan Kimono Cardigan untuk korang yang sabar menanti.. Buat masa ni ada 2 design untuk korang pilih... 

Cerita banyak tak guna.. Yang penting kita tengok dulu cemana rupa Kimono Cardigan by Tsugoi nie.. Design, Warna dan semuanya dibuat atas citarasa Tsugoi Team.. Harap korang pon suka ;)

Model : Tuan punya blog yang sedang pregnant 7months. 

Jika sesuai untuk yang boyot.. tentunya lebih sesuai untuk yang tak boyot..hahaha.. Kimono Cardigan tiada batasan buat si pemakai.. Ternyata nampak lebih begaya, in-trend, sangat selesa kerana material dari kain licin yang sejuk dan tak perlu nak iron sangat..tiada batasan kepada saiz badan (free size).. sopan ;) 

Jahitan kemas sangat.. if saya yang cerewet puas hati, dah tentu anda juga ;)







So mana satu idaman hati? hahaha.. Aku ambik dua sekali sebab suka dua-dua.. hahaha.. orang tamak memang macam ni ;) muahahha.. 

Oh ya, Kimono Cardigan yang aku pakai nie sample.. Yang untuk dijual kitorang labuhkan lagi 2inci.. Sebab aku rasa yang ni labuh dah ok.. cuma saja nak labuhkan lagi supaya korang tak cakap "Akak, bontot saya lagi lebar dari akak.. saya nak labuh lagi.. ada tak yang labuh?".. Hoiii aku tak kuasa nak layan ok.. hahaha.. so siap-siap lah kitorang labuhkan lagi 2 inci dari yang aku pakai nie.. 


CODE: Kimono Red



CODE: Kimono Brown
-SOLD OUT-




PRICE: RM75 
FREE POSTAGE


Size : Free Size
Labuh Tangan : 22 inci (dari bahu)
Labuh Baju : 27 inci 


*Note: Yang model pakai 25 inci labuh.. Kalau korang beli.. korang akan dapat 27 inci labih baju. 
*Note: Stock akan sampai 17 atau 18 Disember.. Boleh place order, buat payment.. once stock sampai, boleh arrange untuk post.. tq!! 


EMAIL : tsugoi12@gmail.com

Name:
Address:
Contact No:
Code: 



Happy Shopping =D


11 comments:

Siti Fatimah said...

Filla,
i dah send email tau pls confirm my order i nak kimono brown k x dpt i nagis kang hehehehe tq :)

yayang laling said...

alamak! stylo mylo la.. tapi aku dah nak bersalin..kalo aku pakai mcm ni gi keje.. mmg vogue abes la!

Ayu azmir said...

cantik cantik semuanya

Anonymous said...

hi,
boleh bagi account no utk bank in tak... carik tak jumpa plak

JuJue said...

cekak hijau yang ko pakai tu jual tak? hahahaha suka lah. nak gak.. mana beli? nak rembat satu!

amalina misran said...

wah style lah kak filla pkai..sukaa tgk!apa rahsia kurus di wakt pregnant ni??hehe..

Anonymous said...

Salaam kak, kak, boleh keluar kan design yg plain color? Hitam, putih especially

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

wahhh cantiknyaa.. teringin nak ada 1 jugak.. hee

Anonymous said...

still available lgi? yg merah tu cantik :)

Anonymous said...

u ada design lain lagi?

Anonymous said...

Kimono brown ni restock balik x?