Friday, December 14, 2012

Harimau tak berapa nak mengaum....

Semalam Pak Radie text: 

Amboi.. Panggil bini kemain manja lagi.. "Ehh" je...Dia ni memang penyakit tau.. dari dulu susah nau nak panggil Yang ke Anjer ke, LingLing ke... Ehh je? nangis kang.. 

Pastu tukar baju dengan muka sememeh kami pon pegi lah makan kat Restaurant Maulana Sri Kembangan sana.. dah lah meja dah penuh.. pastu bediri tegak kat kaunter tak tau nak duduk mana.. nasib Aney tu bukak meja satu betul-betul paling depan.. Haih.. malu i olls tau.. orang dah ler ramai.. 

Aku suka tengok bola sebab suka baca tweet.. hahahah.. Tweet memang kelakauu gila.. macam-macam bahasa ada.. just untuk suka-suka lah kot, jangan emosi ok.. Jom baca ;)









Heheheeeeee.. senyum-senyum tengok phone masa Malaysia vs Thailand.. Tengok bola sila jangan stress tahap nak jadi coach ok.. Aku selalu kutuk Pak Radie berangan nak jadi coach.. bukan aku tensi tengok tv.. aku tensi tengok dia.. becakap kemain pandai... siap berangan nak ganti player Malaysia.. 

Tapi pendapat aku yang tak reti pasal bola sangat nie lah kan.. game malam tadi tu.. bola 80% kat kaki lawan.. memang Thailand 'pegang' lah semalam.. sesekali je bola dapat kat Harimau Malaya.. bila dapat je bola nak sumbat goal.. manja sangat bola tu peginya.... pastu asyik lah jatuh je.. anje anje anje sangat nie.. lari sikit jatuh.. kene sikit jatuh.. Tapi nampaklah kesungguhan player kita, tapi banyaklah kena improve lagi.. especially stamina tu lah.. Player Thailand macam kuda aku tengok.. kemain tak reti penat.. keras je badan memasing.. lagi-lagi si Sompong tu.. haih nak tampa2 je rasa..hahah...

Ok lah jangan nak gedik sangat komen macam bagus-bagus..hihih.. ni kalau orang terror bola baca ni dia haktuih kan je entry aku..muahahahha.. ada ai kisah? *silangkakitiupkuku* ko ingat pompuan tak reti tengok bola? hellllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo??

Buat Team Harimau Malaya.. Tahniah diucapkan walaupon team kita kalah.. Rakyat Malaysia sentiasa bersamamu.. 

*tiup flying kiss melekat kat pipi Apek, Eh tak leh, Apek nak kawin dah, lagipon dia tak main semalam.. so flying kiss hinggap kat pipi Farizal*

kahkahakhakhaaaahh..

Bye. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Cik Nurul... said...

gila stress semalam nengok bola....sakit hati tengok last2 sakit ati punye pasal mmbeli belah handmade casing iphone melayan duit stress punyer pasal..tapi kelakar betul yg update status kelakar2 tu....

Ayu azmir said...

memang kelakar tweet tu... hehehehe... gelak sengsorang baca ....

Anonymous said...

betullah filla... laki i pun benrangan nak jd coach... tuh tak kena ni tak kena.. i senang je suh dia main baru dia tau susah ke senang nak main bola ni... apa pun mlm td dia kata dia sokong thailand sbb malaysia main asyik bertahan bukan menyerang... boring...

missmeraa said...

klaka giler status tweet dorang.
hahahahha

bunga_rose said...

ahahahaah.. baca tweet2 tu terus buat tensi ilang

NUNU EERA said...

nsib baik la x cncntrate sgt tgk bola smlm.. klu x msti skt ati jer.. huhu..

Nuriesya Nadia said...

Boikot Nasi goreng thai/tomyam/somtam dan sekutu. Kpop pon sameeee !! T_____T Hahahaha

Anne mahli said...

mmg sakit hati pun tengok bola malam semalam..mmg patut pun gerammmm...hehehe

kak filla,tak da ke gambar Ani banyak2? rindu nak tengok tomatomato ni...hehe :)

Anonymous said...

Omg!! Tweet saya ada kat sana :O btw, kak filla upload lah gmbr acih dengan ani banyak2 :)

Shida Idris said...

bola semalam mmg teruk. player kita x cukup power nak beat thai player

Aya Ariel said...

holoh3..emo nye memasing..muahahah..mmg rasa nak tampa jerk sorang2 player thai..mcm lipas kudung sekor2..si reff yg comel tu pon rasa nak baling dlm sungai golok jer..haihh laaaa..