Friday, December 28, 2012

HILANG 5KG DALAM SEMINGGU

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


Pernah dengar Alpha Lipid SDII? Aku dah biasa dengar dan akak-akak kat office aku pon haritu ada yang baru je beli.... Dari yang aku dengar sana-sini semua bagi good feedback.. Aku pon pening banyak sangat produk untuk kurus especially yang ko kena minum/makan... Aku rasa yang penting ialah disiplin.. Cer kalau ko tak berdisiplin.. satu tin minum sampai 10 bulan.. caner nak kurus? 

Ok iklan macam ni aku suka.. sebab kalau tak betul takkan berani kot nak pampang besar-besar macam nie.. Aku kalau minum ni lepas bersalin esok tak turun 5kg... ko siap dealer2 ALSD2 yer.. aku carik ngkorang!!!! 

Aku rasa aku orang yang berdisiplin.. So aku rasa gambar akak yang baru lepas bersalin tu (kiri) mesti aku pon akan jadi sebesar tu lepas bersalin nanti (2 bulan lagi sempat kumpul lemak tepu).. dan mesti aku akan jadi akak tu jugak (kanan) dalam masa beberapa hari.. kalau takkkkkkk ko siap!!! 

Kenapa Nak Berdiet dengan ALSD2?

Mesti ramai yang merungutkan bila tak dapat berat badan yang ideal!..macam-macam program diet dah cuba..tapi hasilnya hmmm..tak kira lah lelaki atau perempuan..:)

paling ketara ramai nak kurangkan lemak di bahagian perut..seluar tak boleh pakai lah..kain tak boleh zip lah!...macam-macam alasan..sebabbb…badan dah terlebih lemak..

Cara kurus paling senang!..x perlu berlapar..kalau berlapar mana nak ada tenaga kan?dengan ALSD2 lah caranya..:))nak tahu kenapa??

penurunan berat badan secara sihat dan tidak mengakibatkan kesan negatif. ALSD2 memegang rekod dunia penurunan berat sehingga 64kg sebulan ! secara teratur dan tidak drastik.
bila dah dapat berat yang ideal..keyakinan diri bertambah dan senang berhadapan dengan orang ramai..:)

satu-satunya program yang tidak memerlukan anda berlapar

Harga yang sangat mampu dimiliki..

Kulit dan badan jadi firm!..tak akan menggeleber walaupun berat turun dengan banyak..

Meningkatkan tenaga dalam tubuh dan tidak meninggalkan yo-yo effect walaupun selepas pengambilan ALSD2 Dengan ALSD2 walaupun tanpa pengambilan karbo, jisim otot akan dibina sambil mencantikkan kulit.
Dengan otot yang telah terbina,peratus untuk gemuk semula adalah RENDAH.
Perkara ini berlaku kerana lemak telah dibuang secara kekal. Setelah itu, tindakan anda yang penting adalah apabila mendapat berat yang diinginkan, pastikan anda akan menukar pola pemakanan kepada yang lebih seimbang.
dan paling wajib anda tahu… 



KELEBIHAN ALSD2

• Boleh makan banyak dan tidak perlu berlapar
• Bukan meal replacement
• Selamat kerana bukan ubat diet bahkan makanan kesihatan yang kaya dan selamat serta efektif kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (protien soya yang berkualiti tinggi) dan juga, serat soya yg diperkayakan dengan asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral.
• Sihat dengan zat-zat makanan yang seimbang
• Rasa lebih bertenaga
• Lebih peka dan badan lebih ringan
• Tidak memecahkan protein dalam badan
• Mencantikkan warna & tone kulit &Kulit tegang dan tidak kendur bahkan nampak awet muda
• Nampak lebih muda dan bertenaga
• Tidak ada kesan naik mendadak apabila berhenti bahkan menjaga berat badan idaman sepanjang hayat serta membaikpulih kesihatan secara keseluruhan
-Diiktiraf halal oleh Jakim

• Penyelidikan oleh Harvard Medical School





Sila yakin dengan ALSDII sebab ianya disahkan HALAL..


Ok ye, jika anda beli ALSDII inilah yang akan anda dapat.. (Bottle shaker/Tali tape/Buku Panduan)
So lepas seminggu mari kita ramai-ramai ukur pinggang masing-masing.. hihih.. Aku memang suka tajuk Berdiet tanpa Berlapar tu.. hahahha.. 

Kalau korang tanya pendapat aku sendiri lah kan.. Untuk diri aku, aku memang perlukan makanan/minuman/alat bantuan untuk kurus.. muahaha.. Kecuali kalau ko jenis rajin exercise dan sanggup kawal pemakanan then ko tak perlu bantuan ni semua..

Dulu aku memang rajin seminggu berapa kali pegi Gym.. pastu jaga makan.. pastu Futsal lagi.. Tapi bila anak nak masuk 3 aku susah nak tinggalkan budak-budak.. Husband balik kerja tak menentu.. so acaner? Aku sendiri mesti try jugak ALSDII ni lepas bersalin kot.. kalau tak.. baju and seluar semua tak muat harus menangis disitu :(

Aku tau ramai yang tahu pasal produk nie cuma tak tahu mana nak beli.. So mari saya kenalkan anda dengan beliau ini.. nama dia Jaja.. dulu berat dia 70kg.. sekarang tau berapa? Sekarang 55kg ok.. so sesiapa nak dapatkan berat badan idaman seperti Jaja sendiri.. anda dialu-alukan untuk contact beliau..


Macam Cik Jaja kita nie.. lepas berat dia dah turun mendadak macam tu.. dia continue dengan Alpha Lipid Lifeline pulak.. Khasiatnya ialah untuk menjaga kesihatan keseluruhan tubuh badan dan berupaya untuk mengelakkan dari pelbagai jenis penyakit... Beli nie pon boleh dapat bottle shaker free jugak ;) 



JAJA 
(SMS/Whatsapp)
012-629 8667


email : hajjarwellness@gmail.com




5 comments:

Anonymous said...

ooo saya kenal ini jaja, kakak si sarahkalam

Mira Adzlia said...

owh..tu kakak opis kita...hohoho...mmg beliau cntik..solid gitu....tp sy blom lg nk try..tp pas kwen & bsalin kmudian ari, mgkin bru cri..hihi

applenia91 said...

kite da bli da alsd2 ni gn agent lam majalah,,tp kite dpt setin tu jela,,xde pon shaker atau tali tip apetah lg buku panduan,,huhu sekali tgk kat fb sikit punye ramai agen jual ciap dgn pakej bimbingan berkala lg,,huhu sedikit menyesal di situ,,da try minum tp muntah balik la,,,adakah produk ini tidak serasi gn kite???

pixcy smiley leyya said...

xbleyh beli kt kdAI ke? msty beli kt org ker??

pixcy smiley leyya said...

xbleyh beli kt kdAI ke? msty beli kt org ker??