Friday, December 28, 2012

INI ADALAH GILA OK..

Dapat gambar nie from Pak Radie nye FB dia share.. gila nak mampos ke apa... hahaha.. 

OMG

Siapa cipta ni?? tolong lah siapa yang cipta open concept camni nie? cable car yang bertutup pon aku kejung kalau naik tak berenti baca doa.. ini ko nak suruh naik yang ni? konpem bau hancing hutan belantara bawah nie.. muahahah.. 

Ko dukung anak macam tu je? 

OMG, i saspek u la bro! 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

36 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bapak scary!!!!!!

aida said...

klau saya mmg dua-dua jenis cable car pun saya xkn naik..mmg menakutkan je

Anonymous said...

ttba kaki aku kebas. hahahahaa

Cik Eka said...

g langkawi naik cable car pun rase nak tercirit.anak tu kalo jatuh tu...memang saja cari nahas la tu..

uhuhuhuhuu

Ayu sukatiakula said...

aiyokkkk..tengok je da ketar lutut.. kalu naik tu, mau terkenc***

shu said...

tgk gmbar je pun dh meremang bulu roma..

araa cruch said...

arghh .. fengsannn !! sy ni gayat giler kakak filla oii .. belum naik terkencing dah . hihi

Nurhayati Mohd said...

Fila..benda mcm ni kt bukit merah laketown pun ada taw.. aku naik mmg rasa nk terkencing pun muhaha

Sue Echan said...

bole skodeng klw macam ni.. haha.. ape pun tak bole la.. muke cool plak tu. yg herannye ramai je yg naik bende alah tu.,.

::Aja:: said...

Ni gmbr sebnr ke photoshop? scary tul!

Irfa said...

adoi..meremang bulu ketiak tgk gambar ni.eh!

SyazaLuqman said...

dahsyat!

Amoi Farah said...

Perghhhhh kalau ada lagik nak try ler naik mesti syok + gerun + ngeri tapi kalau naik tak yah tengok bawah lah huhuhu

aNa said...

giler ngeri...

Rozita abd rahman said...

gigil lutut...
kalau turun pun mesti ketar lagi ni...

salam kenal,

meh join GA saya pulak kat sini...

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

Fazlinil Irma said...

sy pernah naik cable car mcm ni dkt uk. pheww.. mmg gayat. lg2 bila angin kuat. rasa nak tercabut je CC.. huhuu.

PILOT LOVER said...

huaaarrggghhh takotnyer... naik kat genting hari tu pun dah tutup mata bagai...

JuJue said...

Oii kalo aku bukan bau hancingg tapi bau taikkkk!!!!

Anonymous said...

tgk pic nie pn tgn dh berpeluh2 seram.. blm naik lg..waaaa~

ederq said...

kecut perut akuuu

zatul arif said...

gile kejung aku tgk gambo ni..

Anonymous said...

nk copy kt fb gak..

JaSmIn said...

betul bukit merah ade tp rendah je pusing2 taman tema air huahauha yg ni mmg btul2 giler

peej said...

seram gila. aku naik cable car genting aku pejam mata je ok. bagi la naik beratus roller coaster aku tak kisah. tapi naik cable car n ferris wheel mmg aku gayat.

Miss Anisah said...

Seriau tapak kaki bile tengok gambar ni...

cikeyrah said...

ya Allah sangat menakutkan . .

Delimasari said...

gugur jantung hatiku ini nengoknye

Aidanisme said...

soklan lagi best : siapa yang amik gambar ni? sebab dia senget ke tepi.. kabel car kan ke atas.. ho ho ho

maisarah sarah said...

seat belt rare giler utk cable car.haha

sharifah rosidah said...

Mati hidup balik pun memang tak lah nak naik macam ni...ya ampun takut

Anonymous said...

Kat singapore ada gak camni, tp tak setinggi ni tapii tinggi gak laaa... Mmg dia letak camera mcm otomatik kat satu point...utk kita beli bila dah "mendarat" nanti... Gue naik, mmg seraaaammm..

umie said...

Salam kak filla, selalu baca aje ur blog tp segan nak komen..hehe..

Saya rasa gambar ni konsep dia sama mcm kat jepun nie.. mmg ada cable car yg mcm ni..mcm saya that day naik kat tempat kawah gunung berapi..mmg mcm ni la cable car nya..pun kitorg dukung anak gitu aje sbb rendah aje antara seat tu dgn tanah..kiranya bole lompat ke tanah le..masa cable car tu baru nak bergerak sikit ada jurugambar snap gambo kita..sengih la sambil say cheeseeee.. nnt dia print kan gambo with photoshop..mcm gambo kitorg tu kenkonon cable car tgh melintasi kawah gunung berapi la padahal....hehe..so, kalau tgk mcm seram la..sama mcm gambo kat atas tu le...hehe

aremalcun kurus said...

Stylo laaahh anty due org ni.hahaha

aremalcun kurus said...

Stylo laah anty due org ni.haha

mrs kayrul said...

seram sejuk tengok tuw

eray said...

sekali tgk cam tak percaya gambo nie betul ke superimpose.

kalau betul, sumpah tak nak naik

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/sebab-promo-bulan-januari-joint-health.html