Wednesday, December 19, 2012

Diri ini

Tetiba rasa nak type.. maybe sebab takde orang kat rumah time nie.. So rasa sangat lonely.. amboi dah pandai nak jiwang karat.. malu ai.. muahahha.. 

Aku kan kalau sorang-sorang.. aku tak suka bising.. aku takkan on TV.. aku tak nak dengar radio.. Aku sanggup hidup dalam kebosanan... pelik ke ah? hahaha.. Kat rumah lah selalunya.. tapi kalau kene tido hotel sorang-sorang pon aku camtu jugak.. Maybe aku takut nanti tetiba ada iklan hantu.. waaaaa tak suka!  Aku lagi suka online, check email, buat kerja kat PC ke.. google apa-apa ke.. 

Sebenarnya aku ni jenis jiwang karat la kot.. tapi macam ego tak nak mengaku.. hahahah... Aku tak suka suasana bising-bising.. orang ramai-ramai.. aku macam rimas dan lemas.. aku suka macam tenang-tenang.. senyap... aman damai.. aku ni jenis membosankan kot?  Aku boleh jadi bising tapi ada masa-masa la.. Kalau datang time aku diam.. aku memang malas nak bercakap... aku suka memerhati je.. sebab tu ramai ingat aku ni macam garang... sombong... sebenarnya tak pon.. bosan lagi ada.. muahahhaah... 

Dulu zaman muda, kawan-kawan ajak gi clubbing.. aku ikut.. tapi aku tak buat apa pon.. ko ingat aku suka tekinja-kinja menari tu? muahha.. memang tak laa.. aku pon taktau kenapa aku ada kat dalam tu.. mungkin sebab aku ada kereta time tu.. so kengkawan pon mintak tolong nak berhibur konon..hahha.. aku pergi sebab aku bosan.. tapi aku dudukkkkkkk tak begerak.. aku tengok orang je.. seronok tengok ragam manusia.. ada yang menjengkelkan, ada yang tegedik-gedik, ada yang lawa sekali bukak lampu, Nauzubilah.. muahahaha... manusia oh manusia.. dulu masa muda, aku suka lepak kedai makan.. bukan buat apa pon.. beborak.. tengok orang.. kan? tengok orang lagi.. hahahaha... dari kul 12mlm sampai subuh pon boleh.. dudukkk je macam bodoh.. tengok orang... penyakit ke apa aku pon tak paham..

Bila dah tua nie dah tak macam tu dah... keluar kejap je ngan Pak Radie terus ajak balik.. sebab penat... baru duduk sejam dah rasa berjam-jam.. hahahah.. aku lagi selesa berkurung kat umah.. dah tak happening dah.. tapi aku perasan Pak Radie pon dah tua ni dah jadi macam aku.. hahahaha... barulah pasangan ideal sherashi bershama.. hahahah... nasib lah laki aku bukan jenis melepak mengopi ngan kengkawan tak ingat rumah... aku tak kongkong pon.. nak pegi tu pegilah.. tapi dia tak pegi.. bagusss.. bersyukur aku dalam hati nie.. muahahahaha... tapi cover macho laaa kan... takkan nak tunjuk plak.. *gentelmisai* 

Rasa malas nak publish entry apekebenda tah nie.. tapi publish je lah.. bye.






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

masa mengubah seseorang tu.. klu dlu suka keluar2 lepak.. skrg suka dduk rumah.. hee..

Nad @ MamaZN said...

Take care dok sengsorang tu! ;)

Anis Zafeerah said...

saya baru 20 tahun this year. tapi dah terasa mcm kak filla.hihi tua benar rasenye

me shuhada said...

salam ziarah.
sy pun dh berumur ni lg suke dok umah lyn ank2 tgk katun. kot dulu dah puas dok luar kan.

Cik Cammy Lia said...

biasa lah kak bile usia dh makin meningkat, pangai pon akan turut berubah.berubah ke arah kebaikan alhamdulillah :-)

Kasih Damia said...

btol tu kak fila
klu dlu ms bujang lain,skg da berfamily da lain...sy pon lbh suke duk lepak kat umah je...hehhee

Aya Ariel said...

alahai kena kita tebalik plak ni..aku masa zaman mude belia mak tak kasi kuar melepak..balik rumah kul 11 mlm pon ketaq2 lutut gigil duk buat dialog nak kelentong mak..wakakak..

tp bila dah tua cenggini gedik pulak nak mengopi ngan bff..tepaksa laa hangkut askar3 kat rumah.. fenattt

sharifah rosidah said...

Ya kita serupa......aunty pun kalau sekejap suka lah keluat atau pergi bergumbira tapi bila lama sikit dah mula bosan mungkin sebab dah biasa duduk tanah lot yang rumah memasing agak jauh dari jiran2 kot.

hafizah hanapi said...

Sy mmg dari zaman muda mmg kaki lepak kat umah sbb sy mcm kak filla,tak suka suasana bising,bingit. Sy suka suasana aman dan tenteram. Kalau kuar pon,mesti ade tujuan,cth cam shopping n kuat jmpa bff je sesekali.huhu.umahku sorgaku la katakan..;)

nurul.kamarul said...

Saya pn sama kak. Kadang kadang jadi sangat peramah tup tup kang jadi sangat pendiam. Saya pun xtau kenapa.. Tapi xpe. Saya bahagia camni.. Hehe

!eNa PnG said...

heheh betul kak..samo la kita..