Tuesday, April 10, 2012

WEDDING FAUZAN & FAUZEEANA

8 April 2012

Perkahwinan Fauzan a.k.a Barai..dia nie kira salah sorang gang-gang rapat Pak Radie lah kiranya.. so siapa yang rapat ngan Pak Radie of course lah rapat ngan aku gak ;) Baik budak dia.. *matakeatastangandidada* hahahah... Akhirnya bertemu jodoh jugak dia.. congratulations lah En. Barai ye.. 

Takde hadiah nak bagi Barai, so dia bagi Pak Radie pilihan nak jadi photographer dia ke pengapit.. ewahhh... tapi dia tak de sanding-sanding pelamin bagai.. so Pak Radie volunteer lah jadi photographer.. gamba tak cantik nasib kau lah ye Barai.. Gambar belom edit.. tapi aku cilok dari FB Pak Radie dua keping ni dulu..

pastu aku tanya:-

Filla: Pa, Photography Upit tu siapa? bukan awak yang snap ke?
Pak Radie: Tebalik je lah UPIT tu... 

Ok, UPIT tu TIPU.. hahaha bongok gak aku nie.. 


jangan tertipu yer.. takde de nak bagi buku-buku gini.. ni edit je kengkonon ;)

Merpati dua sejoli... Eh barai ni dulu kurus macam Pak Radie.. tapi aku pelik plak apesal Pak Radie tak gemok-gemok? 

Tengahari tu Anny amik aku ngan budak-budak kat umah PIL.. sebab Pak Radie dah gerak awal... my PIL plak ada wedding tempat lain.. so nanti je kita jumpa kat wedding Barai... oh Anny pon kawan ngan Barai.. selalu terserempak main futsal.. Barai takut tengok Anny main futsal.. hahaha.. sekali anny sepak nak meletop tiang goal katanya.. 

aku takde baju vogue.. so pakai jelah baju lama.. bebalik baju nie..muakkkkk hakuuu... 

Sementara tunggu Kak Nana mommy Ieky... 

Acih snap.. tapi ada cahaya :(

Ok takde cahaya ;)

Hahahaa.. Amaani ni aku geget baru tau.. suruh amik gambar dia tensen... Asyik nak marah auntie Anny je.. 

Ko tengok muka kenit nie.. Anny pon geram nak gigit je.. sebab dia asyik jerit kat Anny.. "Jangan arrr...eishhhhhhhhh" Anny cakap "Haishhhhhhhhhhh ko nie.. aku gigit jugak kang!" 

Haaaaa kau.. kenit marah.. hahahah... gangster la budak nie.. anak sapa la nie.. 

Auwww baju kak nana vogue the vass... 

Pak Radie photographer.. sah-sah lah gamba aku tak banyak :( dia kan pendengki... 

Pinjam husband Kak Tinie kejap hahaha... muka dah macam Acis ;)

Oh time nie budak-budak dah balik ngan ibu mertuaku.. hahah.. baru lah boleh berlegar kejap ;)

pastu jumpa blog reader / customer Framekasih ;) yang kiri baju hitam tu... sweet sangat.... pastu haku kena kutuk "fofular sangat kah kau?" ... huahahha.. mak tak pinta dilahir begini T__________T

dengan kengkawan.. 

gila tak sopan.. siapa? siapa? *pusing kiri kanan*

time ni aku dah gerak dulu ngan Anny... tapi suka gambar ni mcm comel.. sentap tau aku takde.. 

Ok, buat En. Barai, Selamat Pengantin Baru.. semoga kekal ke anak cucu.. bijak-bijaklah melayari alam rumah tangga.. dah kawin jangan nak berkurung je okay... lepak tetappppppppppppp!!!!!!!





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Aya Ariel said...

ehh..bukan ke anak cucu jer..cucu cicit piut piat suma lah..

amaani..tak bepeloh ke pakai baju kurung kat dia? sian dia..dalam ket apon dah nampak mcm nak lencun..hihi..comel lah awkkk nih..lempang kang..hahha...

Ain said...

Kak Fila dah kurus!!!! Apa rahsianya???? Terkesima okay. Apa lagi blog lah pasal ni... Kami semua nak taaaau...

Anonymous said...

eh..pic yg ke-15, kiri baju hitam tu opismate i la..

Anonymous said...

ehh..pic yg ke-15 tu, kiri baju hitam opismate i la.. patut la mcm kenal

Anonymous said...

hai.. ble tak nak tau mana u beli handbag tu? minat plak

Filla ~ Kasihs said...

aya: ye ke cucu cicit piut miut semua lah.. biarkan dia memang selalu lencun pon ;)

ain: kurus??? ko jangan tertipu dikkkk.. hahah

anon: serious? hehe.. kim salam kat dia ;)

anon: kat marcbymarcjacobs pavilion.

Anonymous said...

hyee fila u pakai lipstick apee...share la! cantik colour tu

Nurizzah Majif said...

ooo..kak filla pegi ke wedding Gee (Fauzeeana ni.)
oh..rupenye pengantin lelaki kawan pak radie ek?
pengantin pompuan tu kwn politeknik iza...tp x pegi sbb ada komitmen lain..if tak mesti leh jumpe kak filla n co..:p

amy said...

Hahahaa..Amaani bambam garanggnyeeee.....

Filla ~ Kasihs said...

anon: lipstick 'Pink Nouveau' by MAC