Wednesday, April 25, 2012

makan di Enak Kuala Lumpur

Hello u olls.. wow.. tetiba nak u olls u olls kan.. versi pons sangat.. hahah.. baiklah mari kita teruskan misi melihat gambar tertunggak ;)

Hari tu pegi makan kat ENAK Kuala Lumpur.. dan memang Enak!! hehe..location di Marriot KL.. tingkat bawah yang ada segala Jake's tu.. pusing-pusing sikit mesti jumpa..Sesiapa yang suka masakan tradisional di galakkan makan kat sini... paling best ialah layanan waiter dia.. baik sangat.. stok macam orang kampung melayan kita makan kat umah.. hahaha... siap borak-borak introduce makanan dia ;)

time kitorang pegi still nostalgia week.. ingatkan apa benda.. rupanya meraikan orang-orang veteran.. so sesiapa yang datang makan kat sana bawak cucu... dia entitle dapat free main course.. hahah.. Atok dapat satu.. Wan dapat satu.. macam tak percaya.. tapi itulah hakikat ;) sib baik bawak cucu ;) 



ini yang free.. satu untuk Wan, satu untuk Atok.. 

dan asam pedas sorang satu pon free ;)

ubi kayu rebus ni pon free.. hahah.. best nye!!! presentation memang superb.. 


satay untuk Acih and Amaani





sambal belacan dia adalah yang terbesttttt sekali.. pedas bedesing ;)


kek lapis yang comel

dia ni memang dari kecik ada masalah ngan waiter.. tak pasti kenapa.. hahah.. baik kat kedai mamak ke kat mana-mana pon dia tak suka waiter.. 

kalau nak snap gambar.. muka dia confirm malas nak layan.. mak dia je hover..hehehe

malas nak layan mak kau yeh??? haaa meh sini meh siniiiiii... 

bajet kreatif.. hahha... 

eh sorry la.. gamba tuan tanah plak yang lebih.. 

semua malas begamba.. so kita amik gamba siapa yang rela je.. terpaksa rela.. hehehe... 

Amaani makan 3 cucuk kot satay nie.. haihhhh asal nampak makanan je dia histeria.. sebijik mak kau!!! kalau tak nak dia rampas makanan kita.. cakap je.. no nooo.. mama punye pedassss.. sssss...ssss...sssss 
*aksi kepedasan*

pastu tanya dia "Nak ke?".. confirm dia jawab "Nooooo Tanakkk... Dasss Dassss Dasssss"
*aksi kepedasan*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

kakchik@ella said...

sedapnya makanannnnnn

s.z.a_s.z.a said...

kak filla, entry tergantung ler.
sentap tau...
hihihihihihi~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

untungnye bawak cucuuuuuuuuuuu

Aya Ariel said...

alalalala...comey nye amaani..sedap yeh satay tu? meh sini nak cubit sikit..pipi awk tu..hahah..

mana gamba atok nye???

ceklala said...

dapnyeee!da 2-3 kali tgk org review psl Enak ni..kene try jgk nih hehe

azmanisma.com said...

opps tak perasan ker saya jaga table awak,tukang serve air juice....hehehehe..