Monday, April 09, 2012

Madam Kwan's

Sambung entry main bowling heheh.. masa orang tengah main bowling, ktorang lari kejap pi makan.. ingat nak makan Chicken Rice Shop, tapi tak sanggup tengok orang berhimpit-himpit tunggu turn.. marilah kita makan kat Madam Kwan's sahaja...

Penyambut Tetamu ;)

Ok ni kalau jumpa tengah malam kat atas kepala katil.. sila bawak mengucap banyak-banyak.. 

Alamanda dah ada macam-macam ok.. so jangan lah korang takut nak datang shopping kat Alamanda.. selain ada Parkson, ada Carrefour, ada macam-macam tempat makan, DOME pon opening soon.. eh haku ni jadi duta alamanda apehal pulak? 

tak daya nak layan kenit ni tau.. dia sekarang kemain susah nak ajak begamba.. bila cakap smile.. cepat-cepat pusing tayang bontot.. takpon muka masam mencuka.. 

Ice Lemon Tea.. every table ada rose.. rasa romantik plak.. ingatkan bunga plastik.. rupanya real ;)

Fried Wantan.. segala bawang timun semua kena lempar bawah meja.. omg.. Amaani ni memang tau.. tu tangan dia tak menyempat.. dah lah hot hot hotttt.. terus nak suap masuk mulut.. bawak betenang lah sikit..

my fav.. apa tah nama.. Wantan in noodle soup? kueyteow.. 

dimakan dengan cili padi kicap.. hmmmm nyaman ;)

Chicken chop dia ok lah.. tapi apa jadah kacang boncis tak masak.. kok iyer pon kan.. pastu dengan mix vege je tegolek.. tak suke tau.. pemalas sangat... letak coleslaw pon nampak rajin jugak.. nasib ada fried wantan punye mayo.. aku amik gaul je kat mix vege.. ada lah jugak rasa :(

boleh pilih nak Mushroom sauce or Black Pepper.. so pilih Black Pepper.. pon tak berapa lah ditekak saya.. 

ada macam adik-kakak tak.. muahahaha... mula lah tu nak nyampah kat ai kan? 


lelaki bajet.. apa-apa jelah >______<

ok sib baik cendol nie sedap lah jugak.. 

kesimpulannya, Madam Kwan's ok jelah.. tapi harga mahal lah jugak, so sepatutnya food kena meletops lah kan?




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

kakchik@ella said...

KC kan pegi Alamanda tak tau berapa lama dulu. Kalau Filla tak bgtau dah macam2 ada di sana, harusss lah KC 'buta' selama-lamanya. Hehehe.

Anonymous said...

as salam :)
klau makan dkt madam kwan
kena makan nasi lemak dia (mknn plg special )
super duper sedap ;)

ceklala said...

oh da ade madam kwan ye kt sane..akk ptt cuba kueh tiow die. sedap!

Mrs. Adnan said...

madam kwan cwgn alamanda memang tak best la kak..apesal ntah!

Aya Ariel said...

pak radie asal mcm tu??

amaani aktif sgt..pitam lah mak kau dik..tp xpe..bleh mama exercise kan..heheh..