Tuesday, April 10, 2012

FILLA AND ANNY

Balik dari orang kawin, terus salin baju dalam kereta.. hahaha.. itu dah biasa buat ;) hahah.. siap bawak baju spare nie.. pegi kemain sopan kebaya bagai.. eh tapi lepas tu pon sopan gak apa.. aku kalau ngan Anny ke Natra ke.. memang jadik je.. hahha... bebulu Pak Radie.. hahaha... alaaa.. minum kejap je pon.. janganla sentap ;)

Rambut aku bukan kaler tu okay.. tapi kalau guna DSLR je terus tukar kaler.. apakah? Weh rindu gila kat BFF sorang lagi... sabar Cik Atta... besok je lagi.. sabarrrrrr... Ok korang siap sedia ye.. esok kitorang ada projek ganas.. part time model katanya.. aku bagi hint-hint je dulu ;) esok ktorang ada job sikit... nanti aku update kat sini... hint dia ialah, lawa tak baju anny????? ok itu je hint nak bagi *wink*

Benci tau dia nie.. putih melepak, terus aku nampak hitam comot T___________T
Tapi sayang Anny banyak-banyak sangat... sebab aku takde kawan.. aku cuma ada Anny ngan Natra je.. sedih kan? kawan biasa ramai.. tapi kawan susah senang mana nak cari.. 

Teringat zaman belajar dulu... Kalau ngan Anny jadik je.. tengah lepak minum kat SS15, tetiba "Jom pegi Genting nak?".. "Bila?" "Sekarang" "Jommmmm" 

hahaha... tu belum lagi "Jom pegi Johor" "Bila?" "Petang nie".. "Jom"  serious gila nak mam.. haha.. Oh yang pegi Genting tu.. ada selimut dalam kereta sebab kitorang gi collect baju kat dobi.. bungkus Maggi goreng kat SS15, terus gi Genting.. bukan buat apa pon.. lepak je macam orang bodoh kat atas tu..maggi goreng pon sejuk beku.. bila sejuk masuk dalam kereta... lock kereta tido.. hahah.. pastu time nak balik.. mengantuk gilaaaa.. nasib tak terjun gaung tau.. begilir bawak kereta.. sampai juling-juling mata sebab ngantuk..sampai je umah sewa time tu.. sambung membuta.. berdengkur macam kebau tua.. hahahha.. krohhhhhhh krohhhhhhhhhh krohhhhhhhhhhhhh... 

manja la tu? euuuwwwwwwwwwwwwww.... (mati aku kena sepak jap gi)



dalam toilet pon jadi T_____________T


Bajet dow... hahaha.. muka macam mintak kena sepak je.. 

Sepak lah kami... Sepak lah kami....



*okitujebabai*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

l.e.e.a.a.n.w.o.n said...

best..best..comel je bile bce entri ni...

NADIA vs BERON said...

da lama jd silent reader akak. and da lama jugak nk ckp; tiap kali tgk cter raising hope, teringt akak. sbb muka akak sama dgn shannon woodward woot woot. :D kim peluk cium utk amani

Riena Haiqal said...

korang memang cantik dan terbaikkkk... :)

ikatankasihku said...

tengok rambut pon berkerut muka..napenyer...hehehehe

Yeah, saya! said...

cantik kulit akak.. oh, anny jugak :)

Mooniqueen said...

Ssekali buat perangai gile mcm ni best gak..asyik jadi rimau je dgn anak kn?..hehe...

asyrafsuleiman said...

bhahaha!!.. x menahan akak!betul2 BFF.mulut muncung tu x menahan..hahaha..
kak sepak ada dua makna.
nak kena sepak tendang ke nak kena sepak tampau kat muka.heheee
apa2pun kim salam kat 2 2 kaseh.. hehe.=)

zonejb said...

Assalamualaikum.. mohon promot blog di sini.kami sedang mencari blog-blog di seluruh malaysia untuk di masukkan di dalam SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA.. Oleh itu sesiapa yang mahu blog anda di masukkan ke dalam SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA sila daftar blog anda di alamat ini http;//bloglistmalaysia.blogspot.com/2011/10/kami-sedang-mencari-blog-blog-untuk-di.html

TERIMA KASIH KERANA DI BERI PELUANG

LidiaSuraya said...

Happy je kn bl kuwa bersama sama bff??? Waweii

Anonymous said...

kak Filla,

Anda mcm da kurus kembali . Mmg anda telah bjy kuruskan bdn kembali ke?

Ikhlas,
Anon yg sayang anda!