Monday, April 16, 2012

Sinetron Malaysia..

Lokasi
Kelab Komuniti, Cyberjaya

Pelakon Utama
Filla
Mai

Pelakon Tambahan
Moon
Anny

Arahan
Kampenimakayahaku Sdn. Bhd.


Baru tiba di lokasi penggambaran.. menanti seorang pelakon baru yang memegang watak utama, iaitu Maizatul... ni lah dia.. baru nak belakon, glamour sikit, dah pandai datang lambat.. tengok macam ahkak nie.. punctual... macamana industri kita nak maju kalau selalu lambat macam nie? 

Ok tu dia pelakon baru bernama Mai... walaupon kita baru mengumpat dia sebentar tadi.. tapi kita mesti bermuka-muka.. kita senyum je bila dia lambat... "Eh tak pe.. tak pe... ai memang dah biasa tunggu pelakon lambat-lambat nie".... 

tengah shooting, datang pulak team Terjah... OMG, i don't like... please go away.. i busy tengah shooting... nak tanya apa lagi? jawapan ai tetap No Comment!!!!! Harap u all mengerti dengan pendirian ai nie... 

Pelakon bernama Mai sungguh gembira kerana ai berjaya menghalau team terjah.. ai suka lah u nie... 


Kemudian.. datang pula pelakon extra dua orang bernama Moon dan Anny... sementara break dari shooting.. baik kita gossip dulu.... 


(well pelakon extra memang macam nie) muahahahaaa... 



Selingan gambar makanan jap




Buffet Kelab Komuniti = RM25++ 
(aik? sempat promo plak)


Eh tu paparazzi nak snap gambar kita.. cepat pose sikit..


Ok jom sambung gossip 


Pelakon extra ni lagi tak leh blah... dressing hover dari pelakon utama.. ni nak overshadow mak lah nie...









Gila discussion bersungguh-sungguh nie.. MLM ke apa nie?

Baiklah.. shooting dah habis.. nak wrap dah nie.. nanti kita sambung cerita ye...

Oh ramai tanya pasal baju ni kat FB

Stay tune... ada sehelai lagi warna hitam.. aku tengah edit-edit lagi entry tu.. nak double check price dengan tuan punya kedai.. nanti aku update ;) sebab ada banyak lagi blouse nak suh korang beli ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Huaaa...ingatkan nak cerita fasal bajuuu....cepat sikit cepat sikit..*macamlahadasize*

Miss Moon said...

adu ada gaks muka aku yg buruks tew ...cam na ley terlepas satu tewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

oh no oh noooooooooooo hahahhahahh .

Nasib la mak yg buruk tew jadi pelakon tambahan akak prop manager aka tukang amik makanan hahahha

kalau aku tahu jadi acara lunch kiter harus aku dress up n make up tantek tantek ...dah rupa bibik dah haku

Mimy Hamid said...

aku tau mana lokasi ko ni..kelab komuniti cyberjaya kannnnnnnn...peh buffet sini sedap weh dahla murah

Nanie Dean said...

sis....jual ke baju nih? nak grab lah...

Nanie Dean said...

sis..jual ke baju nih? nak grab like this lah..

KucingMalaysia said...

kak, cantik nya blouse tew,... mana beli ek??

Aya Ariel said...

hahaha..burok beno melantak..hahha..lapo lah tuuu..heheh..tembam debot tu tak join shooting sekali???

JMR said...

best la baca komik kt entri nih...:-p

Anonymous said...

fesbuk akak ape? nak gak beli baju. huhu.

R.R.Z said...

hehe comel.

*akak, blouse akak tu mang lawaaaaa..suke*

Anonymous said...

Suke mkn tp body maintain


Tips pls!!!

~mamaoshin~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

filla cantik blouse tue tapi tolongle ada size xtra ye..

NUNU EERA said...

hidung minyk xpe leh kasi lap.. jnji mke menten cun kak.. ;)

Riena Haiqal said...

mak ai.. lucunye sinetron ni.. hahahahahahaha... :)

GreenJade said...

hehe suke lah n3 nih..x bley blah extra pelakon2 tu..hehehe

blouse tu mmg lawa lah..i loike loike loike

Naf naf said...

Cantiknya top tu.. tambah orang cantik pakai, so double cantik!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila gbr u yg hidung berminyak tue mcm ziana zain :)

happy2gether said...

Fillanie....sabo jeklah hehehe...sowwy aiii lambat aritu...memula ingat tak jadi hehe...sejak sudah ada 3 org ni, kena entertain dorang dulu baru leh escape...yg sikecik nyusu dulu n etc...apapon sinetron ni bestlah..muka aku pose buwuk tu mmg curlassss harus dpt award tu....hihi....