Wednesday, April 04, 2012

Cun tak?

Hari tu gi Bali ada beli painting sikit.... Wan ngan Atok pon kirim untuk nak letak kat tangga nie ;)

Painting untuk umah Atok and Wan

Tetiba dah siap macam ni rasa cun pulak.. huwaaaa tak sabarnya nak gantung painting kat umah baru we olls.. kitorang punye je ada 5 painting T________________T

umah banglo tak pela jugak T________T





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

syauqi irsyad said...

hye.. minat sgt blog akak, best la.. :D

syauqi irsyad said...

salam, saya suka sgt baca blog akak.. akak la idola blog saya. tak sabar nak tunggu post seterusnya :D

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantik..yang black and white tu pun cantik!

Mooniqueen said...

Cantikla...tp dpt tengok je la...nak hias rumah org ni tak best..huhu..

Pka Rahim said...

memang cun! huhu ;)

me suya said...

kelasss kak.. cun bngat

Fafau de Craft ( Zana ) said...

cantikkkk..ada jgk beli ms gi bali...tp xdek laa sebesorrr itu!sesuai la utk umh bungalow yg jgk besorrr kan.. :)

ikatankasihku said...

cun giler beb...

Aya Ariel said...

cunnnnnnnnnnnnnnnnnn...






yang kenit tu..

heheh..lawanyah rumah atok!

bee2312 said...

tak sabar nk tgk akak masuk umah br...lambt lg ker kak filla?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik...
tpkan ..ila bukan nak takutkan fila dulu fil beli painting kat overc kat london kot
painting tue ada hantu ...serammm
pastu letak bawah katil painting tue mcm berborak2 sesama diorang
last2 mil buang semua hehe

aimaniman said...

tentu berkobar2 semangat nak menghias rumah baru... selamat berjuang..

mamasuri said...

nice...

hapPY zuRa~~ said...

kak, painting besar centu berapa RM? murah eh kalau beli dkt sana?

Anonymous said...

filla, musykil sikit ni. macamana filla bawa balik painting tu? ke kena frame sendiri kat sini?