Tuesday, April 24, 2012

paling comel...

Balik dari tengok Ning tu... rushing amik budak-budak.. siap-siapkan terus menuju ke KL balik.. wah penat nie... ok pegi saje-saje je.. nak dinner ngan family... 

location kali ni ke Pavi kejap then baru gi makan... huwaaaaa tengok clutch kat MBMJ terus terjatuh hati... tapi pandang je lah.. banyak lagi nak guna duit untuk rumah baru... untuk diri sendiri dikemudiankan ye *memujuk hati*

masuk coach pon ada satu yang berkenan.. vintage gitew bag tu.. suka sangat.. tapi nanti-nanti lah :(

mari kita melepak di tangga mengubat hati yang kecewa.. 

hahaha.. rasa gambar ni comel sangat.. hahahaha... especially Atok Braim.. hahah.. atok sajeeee je tau buat senyum mulut senget... gigit misai kang... hahah.. bukan senang tengok atok nak senyum.. muka aku macam Wan ke macam Atok??? 

Auwwwwwwwwwwwww Wan bajet jelita nie... tongkat dagu lagi... 

gambar nie Acih yang snap.. gila lah kat Pavi siap amik gamba dah macam pendatang takde permit je.. hahahah... Pak Long tak nak amik gamba.. sebab dia kan pemaluuuu *bluek* 
eh Busu pon takde? dia gi jenjalan jap ;)

My cayang ucuk Acih

hehe perasan tak Acih kalau amik gambar mesti smile tak nampak gigi.. hari tu dia cakap "Mama gigi kasih tak cantik.. tapi tak pe... lepas ni kalau amik gambar, Kasih smile tutup mulut je, gigi tak nampak".. hahah.. 

ini budak paling garang... orang sergah dia.. dia sergah balik.. siap "Haihhhhhhhhh jangan arrrrr, No! No! Jangan!!!!" mangsa dia selalunya Auntie Anny.. hahahaha.. 


Papa with Amaani.. 

Ok itu je.. gambar gi makan nanti kat entry lain plak yeh? baiiii...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

16 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak aci ar main simpan2 gambar hehe

Nazirah Azeman said...

muke wan macam muke lecturer kite-dr sarminah.acih senyum suwettttt jer

genuine1224 said...

muka akak combine muka atok ngan wan.. wan pose baekk punya.. hehe

kakchik@ella said...

bkn mcm pendatang tak da permit Filla .. mcm Pelancong 5 star lah. baru kelassss. hahaha.

Mama Likha said...

Semua sweettttt :)

R.R.Z said...

muka akak mcm ayah akak..

:D

Anonymous said...

Org gomen masyukkkk bulan ni. Bley la rembat clucth tu kak Filla. Hadiah tuk diri sndiri .

Muke akak op cosla cm atok Braim.

Mayam said...

Kak Filla!!!!! I suka tgk amani!!! So cute!!! Haritu i cakap my business partner I nak bake cupcake untuk amani!!!! Pastu dia cakap i berangan :( heheheheheh Sebab dia comel sangat3 and acih is super smart and sangat matured!!!!!!!!

Bitt (double IS) said...

happy family :)

hatim a.r said...

muka kak filla memang 50-50 antara uwan n atok braim.especially tang hidung.nampak benor intermediate antara hidung wan dgn hidung atok hehe

JMR said...

mcm layan gk amik gmbr famili kt pavi ek..hehehe:-)

Elly said...

Filla muka ko mcm Pak Braim. Senyum sama jer...

Filla ~ Kasihs said...

mama amana: eh, aciiiii heheh..

nazirah: hahah.. muka macam wan memang ramai di sana sini ;)

genuine: kan? haha..

kakchik: a'ah ye, tapi duduk tepi tangga..hahaha

mama likha: auwwww..

rrz: ye, ramai cakap cenggitu ;)

anon: huhu.. masyuk tu masyuk.. tapi salur ke lain.. acaner?

mayam: hahahahhaaaa.. wow nak nak nakkk.. hahaha

Filla ~ Kasihs said...

bitt: alhamdulilah..happy ;)

hatim: ye la.. combination.. heheh..amik sana sikit..amik sini sikit.. jadilah fillanie ;)

jmr: ye layaaannnn..

elly: hahah.. bibir aku tebal sikit kah kah kahhhh

Anonymous said...

atokllaki encem,atokpompuan cumil = filani encum...wahahaha gurau jek..muka awak hasil adunan both parties , so sweet...ciptaan Allah yg agung

Aya Ariel said...

comelnye atok..haha..

ani lagi laaaaahhh comelll sopaa dopaaa comel adalah wan!!..hahaha