Monday, April 09, 2012

Bowling..

Weekend baru nie ada lawan bowling.. office punye lah.. aku memang tak masuklah.. sebab bowling bukan sukan kegemaran guwe! so datang bagi sokongan jer ;)

Pagi tu Pak Radie bangun awal gi kayuh basikal.. pastu balik tengok anak-anak dah bangun.. dia salin baju budak-budak.. angkut gi playground PICC.. mak dia tido lagi -___-" i penat u olls.. weekend je boleh bangun lambat ;)

Tapi sebelum diorang balik, aku dah siapkan breakfast.. goreng nugget jelah..hahah goreng telo.. buat maggi goreng.. buat milo panas ;) confirm lapa diorang ni balik kang.. lepas breakfast.. kerah diorang semua mandi.. jom gi bowling alamanda jap ;)

Budak Kenit garang gila.. orang tegur je, habis dia sergah.. tak pon "Jangannn aaaaaaaaaarrrr".. ewah.. eksen ko kenit yeh? tapi bila orang offer makan/minum laju je amik? 

pastu tau-tau dia mengunyah, rupanya ada budak kecik lepak sebelah dia.. bawak plastik penuh biskut kecik dalam tu.. selamba badak je Amaani masuk tangan amik biskut dan makan dengan muka tak bersalah, macam dia punye biskut plak T_____________T

Papa ngan Acih

Haih, makin naughty ini budak.. selamba baring tengah-tengah jalan orang nak main bowling.. tak reti nak aku nak handle dah budak nie.. 

sebahagian staff office saya (termasuk suami/isteri) 

ai takde baju oren tu.. sbb tu baju family day last year.. last year aku tak join family day sebab tengah pantang.. pakai jelah oren yang ini.. 

Pastu sementara diorang syok main bowling, aku ajak Pak Radie gi cari makan.. sekali tu boss aku call suruh sambung game dia sebab dia nak makan.. adoiiiii... kena paksa nie.. 

belasah je.. 

kasut size boss.. ada 2 inci kot besar..hahah.. lari baling bola pon menten, takut kasut tecampak.. heheh..

Ok entry mcm sampah sikit.. sebab percubaan berjimat cermat.. gambar gi makan kita buat petang pulak ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

~eyZaZa~ said...

best nye maen bowling....comel si gadis gadis

~eyZaZa~ said...

bestnye maen bowling...comel si gadis gadis!

~eyZaZa~ said...

comel si anak comel!

ikatankasihku said...

nampak ayu bila amani ikat rambut mcm tu...stock ayu mama dia ler tuw..awwwwww

Aya Ariel said...

ahahahah...bagus2..jimat2..

lagi byk entri lagi sonok..nanti hapdate cecepat yeh..

amaani..awak nampak gugurl lahhh..cubit kang!

Pinkish Mumma said...

xM RONALD MACDONALD LAH KASUT KAK FILLA...HIHI

MamaTiaMia said...

Love your budak kenit so much lebih2 lagi bila you cakap dia garang and suka cakap "Jangan aaaarrrr"..so super duper cute:):)

Anonymous said...

fila, aku rs aku nampak pak radie kat tesco shah alam sabtu mlm, ke aku salah org?

zai jamilah adam said...

i nampak u masa u mula2 sampai kebetulan ofis i pun ada buat game bowling kat situ...i betul2 kat belakang u...nak tegur takut coz u nampak garang masa 2...u pernah ckp yg u ni gemuk but i tgk ok je, kurus da..amani lak nampak susut sikit maybe coz dia demam that day...

Anonymous said...

kak cuba tengok link ni->http://www.gilerkentang.com/tips-menjadi-lelaki-machoberkaliberbergayabermutukeunggulan/..macam entry akak je.dia duplicate tapi tak credit pada akak..

Mak Wardah said...

Budak kenit tu comelnya bukan main...Geram nak peluk2

Miss Anne said...

amani baring kat laluan bowling??
lawak giler dan ccute!hehehe..she knows how to get attention from everybody!hikhik..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

msti stok gambar dah nak habis hehe

amaniammar said...

so sweet tgk amaani baring kt lane tu

lasak bkn main erk...

acih mirip e.radie...hair style dah sama...

lawak sis pkai saiz besor..

smg kalian bahagia dan havoc selalu