Sila lah berjejeran ayaq lioq..Lauk Wan masak sabtu lepas ;)
Udang Galah Masak Lemak Cili Api bersama Nanas..
Sambal Belacan Mangga
Sekian Wassalam
EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com
24 comments:
kak filla!!! menitiq ayaq liuq da ni tgk udang galah wan tu..hehehehe..amani makan udang x? cubit sikit pipi gebu dia..;D
~uniten muadzam~
kak fillaaaaaaaaaa!!
mengapakah disaat petang hujan2 begini post laok sedapppppppppppp!
bile nak kul 6 ni.. nak balik.. nak makan..
T_____________________________T
aduhh mnguji kesabaran emosi lah sambal mangga tu..nk pulak tgh lapar nih...huk3
seeeddapppnye!!! nk minta mak kite buatkan juga la. eh!
damn.this is niceeeeeeee
damn.this is so goodddddddddd
* air tisu lap air liur..udang galah tu mcm meletops je kak..fuhh..
Tee Akko Kokomo
nothings look better than this right now...sedapnyaaa...!
Terus terliur dah nii tgk lauk udang galah tuu....
perhh.
udang tuh!
adoiiiiiiiiiii
sodapnyer aiii, podeh2 pun sodap
ehhh..kejinyeerrrr...
tuh jer hapdate..pastu letak gambar food plak...dah laa lom sarapan nihhh...gelegak urat perut ai..
hahahha...jgn marah...girau jer kak
yg bawah tue ila tak penah masak. yg atas tue mmg ila mmg selalu masak
wah kenapala makanan itu nampak sedap sangat... whyyyyyyy
Filla part udang tu aku leh control..tp sambal mangga belacan tu..aku pernah mkn..tp tak reti buat..request cara-cara buat pleeeeeeeeaseee..(^.^)
kak filla..!sambal tu nmpak sdpp sgtt...bolehhh post resepiii x.....????
Ms filla nk mintak resepi & cara2 buat smbl blacan tu bole X?
*sedang mengesat ayaq lioq*
Oke berjaya menTIK TIK kan ayaq lioq saya.. :P
pergh... udanggggggggggggggggggg
Lauk nampak sedap sungguh.
Terliur rasanya, terima kasih kerana sudi berkongsi resepi.
Selamat menjamu selera ;)
salam kenal
Telan air liuq ibu mengandung di sini..... huhuhuuuu....
Post a Comment