Monday, April 23, 2012

Secretaries Week - Ning Baizura

Ni baca tajuk pastu confirm laju-laju scroll down cari gambar Ning kan? sentap ahkak tau... 

ada 3 orang from department lain.. tapi aku kenal semua.. hahahah.. jadi selamatlah hidup aku.. kalau tak mau aku keras kejung sorang-sorang.. boss aku paksa suruh pegi jugak. baiklah boss. saya pegi jugak demi boss :) 

Siap driver tak tahan nie.. hahaha... ai menumpang jek.. dah lah tumpang orang.. lambat plak tu.. eh bukan lambat lah.. silap floor.. dorang tunggu kat Basement.. aku relax tunggu kat level 1.. bijak bijak... 

Naja and Kak Gee... u baca blog ai kan? muahahha... tengah baca kan? mauhahahahah... 

aish muka macam siput sedut.. 

event berlangsung di Federal Hotel KL.. bersama Ning Baizura..

Serious Ning adalah kelakar gila.. hahaha.. memang patut orang gelar dia Diva.. sebab she's a good entertainer.. bukan senang nak jadi artis kot.. setakat boleh menyanyi tapi tak boleh menghiburkan.. adalah lebih elok menyanyi di karaoke... 


silap setting camera.. dah gambar aku ada dotted dan tak sharp :(

Ok macam biasa diselang dengan gambar makanan... 





alamak.. dah terliur plak tengok cake nie.. huhuuu... 

with Kak Gee.. 

my senior jugak.. Kak Syam.. kalau ada anugerah PA paling cemerlang memang kena bagi kat Kak Syam.. ko boleh jawab call tak pegang.. selit celah tudung je? hahaha.. ye menurut sumber-sumber yang boleh dipercayai.. kat office pon Kak Syam ni memang jawab call selit celah tudung.. orang ingat dia becakap sorang.. kau mampu? muahahahha

yang tudung merah tu duduk semeja ;) oh masa kat sini ada plak yang tegur kata depa ni my blog readers.. terus tersipu malu.. eh tapi tak tunjuk lah tersipu-sipu... hai readers ;) Ning best kan???? hehehe

sebelum Ning ada artis lain.. tapi ai tak familiar la.. auww belagak tul fillanie tau.. nama dia Chanel.. 

ini reader saya.. hai hai haiii... duduk semeja ;) sempat lah berborak sikit... ingat nak amik gambar sesama bila dah habis show.. tapi tetiba dia dah hilang :( 

Ok masa yang dinanti-nantikan... kemunculan Ning disambut dengan debaran oleh kami semua yang poyo ini.. hahahahha..... 

Itulah dia Ning Baizura yang perghh body meletops... ok tataplah gambar-gambar Ning ni yer... Ning nyanyi banyak gak lagu lah.. lagu whitney houston pon ado ;)




kelaka time dia nak bagi gift suruh orang teka macam-macam.. pastu sorang tu salam dia atas stage... pastu hulur pipi.. ning perasan tak perasan lah masa tu.. pastu bila ning perasan terus ning cakap, olooo loooo loooo nak kiss-kiss pipi yeh.. ahhh meh meh mehhhhhh.. pastu semua orang yang naik atas tu semua hulur pipi... hahahahahahah..... pastu bila dia turun stage nak snap gambar siap dia jerit-jerit "mariii mariiii mariiiiiiiii.. dah macam pasar malammmmm" hahahhahaha... 

masa nie nyanyi lagu Beribu Sesalan.. sebab Jac dan Shila amzah takde.. so dia siap-siap rakam diri sendiri.. berduet dengan diri sendiri..heheheheeee... 

asyik ketawaaa je Ning nie.. dah lah pastu dia jerit-jerit.. "Auuuww jap jap jappp dik,,, rambut pelasu mak tanggal kanggggg".. muahahahhaaaaaa.. 

ni je sekeping gambar aku teselit macam siput kat celah tu... dahlah ada shadow kat muka Ning.. #sentapahkaktau

ko tengok orang kerumun dia cemana.. tak sanggup aku.. baik duduk diam-diam sambung makan ;)

ni time nak balik.. hensem husband Ning ni kan?

Ok itu je.. i had great time with Ning.. semoga next year dapat invitation lagi ;) 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Pka Rahim said...

kita sabtu ni bru nak di raikan.. hehe.. tp kenn artis dia ifa raziah. ok la kann :)

FF life said...

wahhh seronok nyer akak dpt g secretary week...kelasss..

inazamri said...

mmg happening sungguh.Tgk ning senyum nampak gigi je...mmg penghibur dia ni.

Anonymous said...

Kak Fillanie nmpk kurus, cm size S. Tampak comel berbaju Pink.

Ning mmg terbahekkkk!

Riena Haiqal said...

wah best best best dan sangat2 best.. dan awak sangat cantik pakai kurung tu.. hikhikhik
Ehm, bab makanan ni la yang saya kurang tahan ni.. rasa lapar pula bila tengok kek yang sedap tu..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

best. Ning mmg best. pernah pergi dua tahun lepas. masa tu host, Daryl Sean Boswell!

Tapi..sebenarnya aku jeles! jeles! Nape office aku anta pergi tengok Roslan Shah dengan Mior Suhaimi Hassan tuuuu? Grrrrr! Damn!

Anonymous said...

bestnya....dapt jumpa artis...apabila artis bertemu astis hehe....

* yang tudung polkadot tu senior sekolah sy kak mimie cantik orang nya ^_^
eh2 akk filla pun cantik jugak hehe

JMR said...

stylo la jawb call selit phone gitu je..takyah beli blutooth dh..

Mooniqueen said...

Wahhh bestnya.... Sis pun cantik sangat...

Mimie said...

hi kak filla. i la reader blog akak.. sedihnya gambar sipi2 camtu :P sorry la tak habis show terus cabut. office dah memanggil2 :P
anyway nice to meet kak filla. kecik molek je orangnya. sebenarnya dah byk kali dah jumpa kat putrajaya ni. kat alamanda, kat pasar malam. hihi.before this siap cakap kat husband tu la kak filla dgn family yg i slalu baca blog dia..hehehe

zeera said...

cantik kak filla pakai pink :)

kakchik@ella said...

nampak Ning tu ceria dan friendly sangat. Off KC dah lama tak belanja kitorg secretaries week. kedekutsss

dinda said...

ooits mimie... ko pun reader filla jugak...

mber sue skali nh...

NoFaZa said...

buk fillanie x knal chanel??? artis worldwide die tuh.... pnah duet ngan celine dion.. haha... bestnyer dpat jumpe die..