Thursday, December 01, 2011

BLOG BARU SAYA...

*sticky post*
*pls scroll down for new entry*


Sempena Maal Hijrah, Tahun Baru... aku nak perkenalkan my baby blog..ahak ahak ahakssss...

dari haritu aku dah create.. cuma tak sesuai je nak publish kan lagi... so far aku dah ada blog framekasih kan... dan this time aku ada buat blog baru lagi satu.. 

bukan tamak ke apa.. cuma aku nak well organized supaya tak beserabut.. takdelah aku nak jual frame.. tapi aku kena advert kat sini.. nak jual benda-benda lain pon semua nak kena longgok kat sini...

So lepas nie.. kalau korang berminat nak tengok apa aku jual... aku dah siap-siap tepek blog baru kat side baru.. "MY BUSINESS"... kat situ ada blog Framekasih dan Fillanie Blogshop...

Jual apa? hahaha.. aku jual macam-macam yang aku rasa nak jual... yang terbaru aku jual brooch.. sila pegi check-it-out-yoooo! hahah... rajin-rajin lah melawat yer.. kalau rasa nak letak kat link blog memasing pon sila-sila jangan memelau.. kalau aku tak hapdate sampai 3 bulan.. ko buang terus je link aku tu.. muahahahahaaaa...

Ok lah dengan rasminya saya memperkenalkan... 


Blog baru saya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Semoga anda semua memberi sokongan... eh mcm nak buat press conference plak.. geli tokak den ;)



*mercun das buatan sendiri pung pang pung pang*
*sempena menyambut blog baru*



muahahahahahahaaa






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

AYuNG said...

kak, invalid url....

luvely Bobo said...

wahai la ahkak... rajin2 ler hapdate... stiap hari nunggu2 entry jer.. ;p

MRS. K said...

kak ooo kak...
link tu salah la.. kena betulkan sendiri.. sobs... hehehe..

Filla ~ Kasihs said...

muahahah... ok ok, dah betulkan url tu..hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga berjaya filla..kalau ada yg bkenan sure ila sapu..

Cik Nursya said...

nice tips akak... leh cube ni.. :)

SiTi said...

kak....esok jgn lupa singgah kt blog ct ye.....ada entry khas utk akk....hhehehe