Monday, December 12, 2011

Blogger award..

Semekom...tensi ok kat umah pak radie dok ngadap pc buat keje..laptop ada tapi malas aku nak guna.. Ipad ada tapi tak pandai lagi nak update guna tu..sian aku kan..nanti nak belajo ngan Di...dia dah master hokey! Sib baiklah ada gak last option..guna BB jelah..aku bukan apa, cramp ok type kat keypad halus2 nieh..

Anak kecik ni tak gheti-gheti nak tido..tidolah nakkkkk..mak kau tensi tau..penat aku kena jadi kuda T____T

Oh ye sapa dpt invitation gi blogger award jumaat nie? Aku dpt tapi ni lagi satu hal..aiseymannnnn..wa takde baju nak pakai okeh..korang pempaham lah kan..ai kan berseluar je doplohpatjam..mana lah haku reti pakai kain..lagi2 dress2 bagai ni..mampos arr haku camni..tetiba nak feeling-feeling gegirl..

Kang aku pakai baju kurung kang tak kena gaya plak kan...hantam jelah labu..apa yang ado jelah gamaknya! Make up lagi satu hal..ko ingat ko diva nak beria-ia gi set rambut bagai? Nak gi tadah muka kat make-up artist? Muahahahaaaa mengalahkan org nak amik award?? Hahahaaaa

Eh tapi kan aku teringin nak wat smoky eyes..pastu pakai fake eyelashes panjang sebatu..pastu red lips ala fazura cover Eh magazine..tak pon ala-ala lips merah macam geisha melayu terakhir ke yang si Scha belakon tu?? Hahahaaa ada hati, skali macam makcik, padan muka kauuuu! Masalahnya aku x beli lagi lipstick kaler tu..takut nak beli sebarang kang bibir aku ni pelik sikit..silap sikit bengkak..sapa nak jawab?

So aku rasa utk majlis gilang gemilang tu nanti baik aku pakai simple2 je kan? Jgn gatal nak over2..low profile sebab x de org kenal kau pon..hahahaaaaa.. Matiklah baju x de :(

Korang ada suggestion tak? Pakai apa? Make up cemana? Rambut cemana?

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nk gbr pg singapore.. ala pg je reject shop banyakla gaun yg cun2 kihkih

suehaida_84 said...

salam kak filla..try contact dis person(kwn sekolah sy)..ain.sibon@yahoo.com..dia ada bt promosi makeup rm50 from 12/12-26/12 dkt fb dia(ain sibon)rs dia owner Nurmayangsari Bridal located at PJ..lh tgk info dia dkt Fb jgak...contact no ada di situ..

Anonymous said...

filla...i rase you kekalkan saje style you yg sedia ada tue k...kalo g pakai seluar pun ok aper...smart casual....wink2..ker dier dah stated kena pkai dress..kalo cam2...hehehehe kena ler you g cari dress sepasang...

-silent reader..in'z-

tEddY~IbU_Pu3 said...

Hi Filla,
Nice baca ur blog n inspired me oso.Filla,nak tanya lebih lanjut pasal nuffnang.As a new blogger ,i baru nak berjinak n nak try luck nak cari duit lebeh...i dah register tapi cam takde ape yg belaku jer...huhuhu..bg la adv sket filla..hehehe .my blog..http://coffeetehsusu.blogspot.com/...

Hazey said...

Salam Filla

Selalu baca blog you ni first time comment... wahhh rasa glamer pulak, btw 'Salam Perkenalan' ya, warm up session, nanti kita jumpa ya kat situ, kite pun dapat invitation tu, sgt stress pikir nak pakai apa sebab memang tak de pun baju cecantik.. belasah la, tapi hati meronta-ronta nak attend event ni.. ngeeee