Friday, December 16, 2011

FAZURA...

  







Lawa sangat dia nie okay...tak jemu nye tengok Fazura nie.. senyum dia cantik manis ;)

ulang gambar ni balik.. sebab nak tumpang tanya..

cemana nak buat rambut cenggini? anyone? hair spray apa nak guna untuk bagi messy look, do-it-yourself ni.

hahaha... ingat malam nie nak gi nuffnang blogger award tu nak buat rambut camni je. jimat duit aku.. muahaha.. nanti nak gi watson ke guardian ke.. tolong yeh suggestkan spray ke gel ke.. apa ke...nak beli supaya aku leh ejas rambut jadi macam fazura nie.. tak agak-agak nak sama ngan fazura #pitam.









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

nurul said...

rambut saya original messy..tapi dari atas sampai bawah..ada tak cara nak luruskan sikit yg atas..hahahhh tak menjawab soalan akak langsung...

miSsMawar... said...

sonang sajo! pkai spray... nk curl2 tu pkai kalau xde roller boleh guna sulatkhabarlameeeeeeeee..... ehh, sila search youtube.. kang mak terbg ajarang songsang plak... ;D

Segalanya Bermula Disini said...

sweet...

Wawa Tasliman said...

cantiknya dress fazura.. adoi stress pulak fikir apa nak pakai tonite.. :)

Nadia Yusoff said...

Try loreal mousse. Picit agak2 besar bola golf, lepas tu sapu kat hujung rambut. Ramas2 pakai genggam je. DONE! (:

cik wan said...

try liese wave up foam kak filla...ade 3 jenis clear, soft n elegant wave..choose wut u want...hi3

Rina over gitu said...

aritu ade guna loreal curl mousse utk letak pas guna curling iron, memula curl kan then spray mousse tu kat tgn sebesar limau mandaring then tenyeh2 kat rambut tu.. jadi cam bouncy sikit and tahan lama plus xpening kepala lepas pakai.

monstorious wife said...

Salam Filla, selalu silent reader, tapi tadi nampak uols kat Alamanda tgh beratur kat maybank, segan pulak nak tegur.

Baby said...

Kak Filla, i am your silent reader. Ngeh3..

Rambut mcm Faz ni rasanya dia guna hot roller size besar. Pecah2 kan curl tu , spray. Bila dah lama sikit rambut tu akan turun dan jadi mcm ni. Ekceli makkin lama makin lawa, rambut tu akan turun. Biasa saya buat jadi mcm ni. Eheheh.

Sorry kalau tak menjawab soalan. Hiks

peej said...

paling lawa if blow curl.
tapi aku if buat sendiri pakai curling tong tu la. then nak stay pakai la hair spray banyak2.

if kau nak perfection. boleh check out youtube banyak ada cara2 n siap cakap pakai product apa.

bukak channel youtube LuxyHair or itsjudytime.

JMR said...

pakai gam..;-p

sheila said...

ha kan.... dia mmg lawa. muka melayu yg lawa

missalongwani said...

rase2 lebih kurang macam video ni kak filla.....hhuhuhuhuhuh
http://www.youtube.com/watch?v=phJ3gf5HGIc

Filla ~ Kasihs said...

Thank you korang.....tadi aku bli satu hairspray...nanti aku wat review pasal tu ok....

MAMA CACA said...

adoii..tetiba aku pun nak jadi cam fazura gak...ahaks!..x agak2..kui kui..