Friday, December 30, 2011

Rumah Leaking? Kebocoran??

*sticky post*
*please scroll down for new entry*



Ok nie ada nak bagi laluan iklan sikit yer....

Kepada tuan-tuan dan puan-puan yang ada masalah leaking... tak kira lah kat mana.. kat ceiling ke.. kat celah dinding ke.. kat bilik air ke....ada contact person yang boleh korang hubungi...

Masalah yang lebih besar pon diorang handle jugak yer.. mana lah tau building ke office ke... yang ada masalah... boleh jugak hubungi mereka...

Contoh kerja mereka ialah:-


1. FOR EXISTING HOUSE OR BUILDING
    REPAIR LEAKING IN CEILING AND ROOF


2. FOR NEW BUILDING OR HOUSE AREA NEEDS WATERPROOFING
    A.ROOF RAIN WATER




B.BASEMENT/RETAINING WALL/SWIMMING POOL


C.TOILET/GUTTER/PLANTER BOXES


D.TANKING-RESIST WATER

Eh yang atas nie.. macam kaunter Lamer pon kalau ada masalah boleh refer kot? muahaha.. kaunter kosmetik yang ada akuarium.. gempak seh.. 


Boleh hubungi terus yer... untuk rumah korang nye masalah leaking pon dia layan.. katanya... sila sila:-


2.SARA CONSTRUCTION SDN BHD
WATERPROOFING
RESIN EPOXY AND PU FLOORING
NO 16, JALAN BK5A/2A,
PUSAT BANDAR KINRARA,
47100 PUCHONG SEL
Email Add:  saracsb@gmail.com
OFFICE FIX LINE: 016 211 5715
FAX LINE: 016 329 1141


dan 



Kalau sesapa ada nak alter suar ke.. alter kain ke.. yang longgar nak diketatkan.. yang ketat nak dilonggarkan boleh terus ke kedai seperti alamat di bawah:-


1.DOBI,ALTERATION DAN JAHITAN SARA
NO 16, JALAN BK5A/2A,
BANDAR BARU KINRARA,
47100 PUCHONG SEL
NO TEL: NADIAH 019-2888 491



Sekian, terima kasih ;)









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

FiZa said...

aduhai dah la tgh lapo ni...k.filla tunjuk lak gmbr mknn...wpun simple i tatap terliur tau...saje je tau nak jeles kan i...uwaaa!!!

Anonymous said...

akak..sy ni nk beli 1st house...akak leh bg guide x.akak pnah beli umah msti tau kn...sy de cl agent umh tu.dia nk basic gji 6k.pastu dwnpyment 10%...mahal nye..sy bkn nk banglo pn..umh teres je kot..huhu.tolong ye..tq

Filla ~ Kasihs said...

aik? kenapa plak agent yang tetapkan basic gaji mesti 6k semua tu? kalau rumah teres tu u beli atas orang (2nd) agent tu sepatutnya dah markup siap-siap kat owner rumah tu.... pastu u buat loan dengan bank.. utk beli rumah tu.. agent tu orang tengah je untuk mengurus..