Monday, December 12, 2011

helloo..

Baru balik from Singapureeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... pegi 4 hari 3 malam sahaja... mata pon sembap.. poyo.. padahal tido dah telebih-lebih cukup dah.. saje je gediks.

satu hapa gambar aku tak sentuh lagi.. nanti lah yek.. ai busy okeh.. jangan kemane-maneeeee ;)
















EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

JMR said...

mak aii..holiday lg..best giler..mana citer nyer? cepat2..:-p

happy2gether said...

Filla, nasib Moon bgtau aku ko ke S'pore jenuh aku call n sms nak ajak ngedate ngan ila, azie n moon, tp aritu moon n lenny tak dpt join...ermm jumaat ni okey tak? harap2 lenn leh turun cyber/putrajaya...nxt week aku dah blk kg,pastu dah start sek blk...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ala...); patut lew tak ada entry baruuuu...cepat sikit Filla update stroy Singapore!

iswatie "colours of life" said...

X sabaq nak baca laporan coz nak cr tips nih nak p spore jan 2012 nih

Anonymous said...

napak pak radie kt USS!!tapi kak filla xnapak.

-saliza-

suehaida_84 said...

patut la tak de entry baru..kak filla penat br balik holiday rupanya..hehe

III bDkNaKaL III said...

cptlah kuar story hot kak!

Mymie Sein said...

ooh bestnya ptotla dah lama tak hapdate blog..berholiday rupenya sis filla kita ni,,,syoknya,,