Wednesday, June 01, 2011

jap jap lagi baru siap ok?

semalam aku tido pukul 1.00 pagi... gigih pilih and resize gambar.. hahaha... padan muka diri sendiri...

harap korang sabar sikit yeh.. nie mak tengah mengusahakan sikit-sikit... mak nak gak verangan buat travelog.. gitewwwwwww.. auwwwwwwwwwww....

nak bagi guide utk orang-orang yang bakal ke sana.. so kena lah aku atur elok-elok.. susun elok-elok... hahaha padahal sibuk nak tayang muka *muahahahhahahah gelak syaiton*

ada 87 gambar syok sendiri untuk entry day 1 nanti.. bahaahhahaaa... now, korang gi buat keje dulu... sambil-sambil refresh blog ai okeh? tatatititutu...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Aya Ariel said...

hahaha..takpe2..usaha tanda tangga kejayaan..
go go go go makcikk!!!

Nanie Dean said...

x sabar nak tgk HK trip tu..cepat sket cik fillaaa :)

Nanie Dean said...

x sabar nak tgk HK trip tu..cepat sket cik fillaaa :)

Ayuraza said...

hahaha..macam nak mati tunggu gambar loading..:p bak datang la mana-mana guide..kot la duit terlebih boleh ler ke sana..hehe

ikatankasihku said...

dak filla sajer jer buat org tertunggu2.....
siap ada entry ala2 tumpang lalu pulak tu...huhuhu

| Cik Hani Alani | said...

okeh kak....bereh.

wan fadhilah said...

hehe..xpe kak...x sabar nak tengok tempat2 tu n gambo anak-anak akak yg tembam2 tu...hehe

Siti Fatimah said...

rajinnyer i gaks tak siap2 posting lagik memanjang dlm draft upload photos sgt lmbt lately plus mata pon dah naik julings nak pilih pictures dr 4000 plus hahahaha...

go! babe :D

dilla_j said...

kak filla..i am ur silent reader..hampir 80% dah blog akak sy khatam...sbb best ...!!

so...keeps on blogging yea kak filla..mmg ade je yg baca blog kak filla.. owh...amaani ngan acih mmg cute sgt!! ^_^

..nOj.. said...

2 kali refresh. takde lg. hihih. jap lg dtg semula

Mimy Hamid said...

tayang muka sendiri kan wajib...blog sendiri apa ada hal..heheh

eda said...

kak oiii ~~bwk la org g jln pulokkk ...