Wednesday, June 08, 2011

tragedi

hari nie aku tak keje.. ada kat umah.. kenit tido... 

semalam balik kampung kat Melaka... Bapak saudara, Pak Long telah kembali ke rahmatullah pagi semalam.. actually arwah accident sebelum ktorang gi Hongkong.. dia accident motor masa gi breakfast ngan cucu dia Amir... pastu Pak Long dah operation kat kepala dan dah keluar dah pon.. tapi pagi semalam dia ada kat rumah my cousin Kak Suhaila.. pagi tu masa duduk dia tetiba collapse jatuh tersembam kedepan.. mungkin luka bahagian kepala belum betul-betul ok.. dah bawak ke hospital dan meninggal dunia..

Amir tu umur dalam 4 tahun kot.. koma dari memula accident sampai sekarang.. kesian kat my cousin tu.. baru kehilangan ayah... and now anak dia plak masih koma... Mak Long plak dah lah sekarang treatment dialisis tu.. sedih tengok keluarga Mak Long semalam.. semoga dia dan keluarga tabah menghadapi dugaan... mungkin tuhan lebih sayangkan Pak Long.. dan aku doakan anak dia akan pulih macam biasa..

berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul :(

-Al-Fatihah-



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

SURIA AMANDA said...

ALFATIHAH...pernah lalui koma selama 3 bulan akibat H1N1, semoga keluarga arwah dan cousin u tabah hadapi dugaan ni..

nifalnin... said...

al-fatihah.. semoga keluarga maklong tabah dengan ujian dan ketentuan ALLAH...

yunz_02 said...

alfatihah..

Ummi M.I.M said...

Al-Fatihah.

ikatankasihku said...

Ya Allah, terkejut dgn berita ni..
Allah lebih sygkan dia..kita doakan moga arwah di tempatkan di kalangan org2 yg beriman...
Moga maklong filla tabah hadapi semua dugaan ni....AL Fatihah....

sue suriza said...

alfatihah..

sara said...

’(*v*)’..//”

Nisa' said...

Al-fatiha...

ad mira said...

Assalam..Pak Long akak tu name dia ape eh?rase mcm knl..tp..xsure la..sbb sy rase sy penah jge die n die patient sy..