Friday, June 10, 2011

JJCM

asyik citer makan jer lah plak.. hehehe... lupa ada gambar nie.. jalan-jalan cari barang kat klcc, terus jalan-jalan cari makan sekali ;)

oh makan kat sini adalah sedap.... ke sebab aku tengah lapar...

atas dari starbucks klcc..

mood nak bergambar tak berapa nak ada.. sebab Pak Radie tak follow.. ada keje.. so nak menghandle dua askar wataniah nie.. mana lah sempat nak snap-snap..

tq membelanja ;)

ngan askar-askar..

kailan ikan masin.. yummmmmmmehhh..

ayam pandan.. ok lah jugak rasa dia..

tomyam boleh pilih nak red ke nak clear... ni clear... oh dia tak serve utk 4 ke 5 ke orang makan.. dia serve sorang satu bowl...

ikan siakap eh ni? siakap stim pedas... oh yang ni sedap gilers.. masam cukup, pedas cukup.. isi dia banyak giler ok.. terus aku jadi bijak hari tu..sbb makan ikan banyak >___<"

sesiapa rasa nak lunch or dinner kat sini.. sila kan.. highly recommended ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

JMR said...

siakap tu menggiurkan..peh..

yun said...

sedapnye mkn....kak filla..ari selasa aritu nampak pak radie..dia mkn kat aji don hartamas...xde la tegur kan kalo kak filla yg ader konform kite tegur...hehehee...

genuine1224 said...

menarik tu..ramai cakap situ mmg sedap

ikatankasihku said...

Sedap giler tu....

SURIA AMANDA said...

tom yam itu sgt best.....terasa2 dibibir ni...nak pergi lagi laaaa...

cik puan apel said...

Chakri memang da best!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

penah makan sini.. ikut bos hehe