Friday, June 17, 2011

BLOG dia nie boleh buat teburai isi perot..

Baru lepas ketawa terbahak-bahak...

korang kalau tengah kusut ke

tengah stress ke

tengah feeling-feeling sedih jiwang karat ke

tengah rasa bodoh taktau apa nak buat ke...

sila lah pegi jenguk blog nie



hahahaha..konpem pecah perot!!! oiii hotmama, ko suruh kawan ko si senduk tu update selalu leh tak?







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Anonymous said...

saya dah lama follow kak senduk. memang lawak, keras perut gelak baca entri dia. haha.

wanie

NenekPenne said...

ooo blog kak senduk..

yang i tergelak time dia kutuk kumpulan Kpop Malaysia tu...terbaekkk...

b a m b a m ' s said...

hahahha..sama lar kak.. kelakau betol kak senduk nie!heehehe

JMR said...

boleh gelak smpai terkencing gini...

ikatankasihku said...

dah lama da usha blog ni..memang dlm senarai blog senyum kambing...
blog dia sempoi, yg x lawas kencing, bolehla lyn blog dia ni.... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

okla nak jenguk jugak..blog filla ne pun dah selalu gelak.. kalau blog tue lagi lawak ke??

missalongwani said...

hahaha..mmg sgt lawak die ni kak filla....kalu ngah sedih2...buka blog die..kompem epi... huhuhuh..lupe sedih jap..kui3

ye..stuju..suruh kak hotmama gitau kak senduk..jgn memalas hapdate blog...

>>pembaca senyap kak fila.. (^_-)

Elly said...

Dah lama follow kak senduk....mmg lawak giler. Kadang2 boss aku pun heran kenapa aku macam perempuan giler tergelak sorang2

geraugebang said...

kak gerau pun nak pi singgah senduk jelita niii

Aya Ariel said...

kak..aku start follow bila ko advise follow belog kak senduk nih..memang best tahap cipan..sesekali tekezut tgk header kak senduk..nasib baik tak pengsan..auuww auuwww

nashays said...

senduk ni mmg kelakau..bahasa die pon sempoi jerk

ederq said...

i pun baru discover kak senduk ni. memang lawak gila haha

hOtMaMa said...

HAHAHAHA! sabar jerk la hakuuu.. dia mmg noks.. mak rasa nak tampar jek laju2 kengkadang.. motep makin fofular makin malas kekdahnya... bila time dia datang lepak2 kt rumah mak kengkadang harus mak paksa dia hapdet.. tu yg baru le terhegeh2 siapkan satu entry kan.. seddehhh laa.. haha