Tuesday, June 14, 2011

Omaigod.. tolong tampar aku sekarang...

ada anak gegirl umur setahun memang menggeramkan.. hahaha.... tapi takat geram-geram gitu jerlah.. kalau duit bekoyan-koyan harus aku sauk semua sekali T_____________T

ye tak de keje lah nie.. dok masuk website sana-sini, cuci mata pon dah cukup buat kita happy... takpe.. ni semua wish list hari raya... *konon*

geram tak geram tak???

kalau kat Malaysia ni sejuk, dah lama belikan utk Amaani coat nie..auwwwww..shomel shomel..

alahai ni pon comel.. mcm banduan.. hahaha.. aku suke material kain t-shirt utk dress.. comfy!!

alamakkkk yang pink ni isss sooooo gedikkkk kan?

jumpsuit comel giler nak mam..

oh yang ni pon sgt lah comey to the max.. pakai ngan legging or jeans ;)

white dress atas ni pon kiut-miut...

aku suka t-shirt jugak utk baby.. oh-so-comel siap riben2 gitew.. melalak apak kau kalau aku belikan ni utk Amaani..

ya ampun.. comel nye laaaaaa... gerammmmmmmm....

hahahah.. atas ni lagi giler comel kan? bayangkan amaani pakai nie.. pastu lonjak-lonjak tegedik-gedik.. makan penampar lah!!

huwaaaaaaaaaa.. ni pon gojes-tak-leh-blah.. siap ada reben kecik kat poket..sila menangis hiba sekarang..

omaigawd.. shoes ni tersangat-sangat old skewl.. comelllllll cangat...

*tampa diri sendiri sebab tak leh kawal perasaan comel comel comel lotehhh*

hahahah.. atas ni pon miut-kiut-iut-tomei

wahahahahah... boots comel giler babas kari alagapas

polka dots oso my favourite ;)
tak tahan tak tahan tak tahan tak tahan... naper tiut tangat nieeeeee..

*tampar diri sendiri sekali lagi, sekian*



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

29 comments:

| Cik Hani Alani | said...

ahahaahahaahaa...garu kepale okeh pak radie tgk wishlist raye.

Aya Ariel said...

kak...
guling jik mata nih..
nak jugakkkk...
mane ko jumpe..jgn cakap kat mak ko jumpe kat KL nyah..
kang makan penampo jugak..hak3..
aku kat kota bharu..tak kosa nk g kl semata2 nak beli dress budak kenit ituw!!

kelipkelipchumel said...

borong je sume.pastu gtau pak radie kwn opis bg present.ahaha..

Anonymous said...

ni brand ape ni??aku pun rase nak tampar diri seniri bile nengok mende ni sume!hehe..(mcm la ade ank setahun)agak2 utk yg 3 thn ade tak?aku geram tgk kasut2 tu...

Filla ~ Kasihs said...

ZARA KIDS

adel said...

ala tomeinye....

nak jugak!

mamasuri said...

cumelnyer...

mamamarissa said...

auwww...gerams ok :D

Aya Ariel said...

ok..tak jadik tgk..
nak mampos!!
ZARA tuh!!
pengsan T__T

Muhammad Al-Afiq said...

beli la kak...lps tu pkikan kat amani...mesti comey ghilerrrr...haha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kat mana ni weh?

NenekPenne said...

yesss smua baju2 tu adalah kiut kiut... kalau ada untuk orang tua pun i nak rembat...

boots tu lawa...

budak kecik mcm tu pakai baju mcm tu pastu pakai pampers jalan kedek2..mannnn!!! kiuttttttttt okay!!!!

JMR said...

dah baper byk kena tampar ni ek????

ikatankasihku said...

comel giler

eikieyn said...

serious comel tahap kuasa kuda. kte yg tak kawen lagi ni pon bleh tetibe rase nk beranak cepat. hahaha.

ZanaNordin said...

pergghhh..comel2nya baju2 tu filla..
bebudak baya amani mmg byk tul pilihan...
bila anak start umur 4 tahun dan ke atas..mula ler pening coz' tak berapa byk pilihan yg comel di mata mama dia...huwaaaa...nak baby kecik girl satu....

Love said...

baru nak tanya link website. upenye zara kid.. bye le cenggitu!

masmaribell_mastura said...

hehehe..cumelllll. ta sabar plak nak ada anak nnt.. =p

Anonymous said...

cantik....out of topic. nak tanya hanbdeg akak warna hitam tu brand apa ye?

harnidahussin said...

shanteknyaaaa...kiut banget....mau tampar diri sendiri jugak ni...tapi zara yer? aisey man...anak melebih la pulak kalau camni...

Filla ~ Kasihs said...

anon:mbmj ;)

Anonymous said...

ok, tq..lawa sgt :P

Anonymous said...

nak kepochi lagi boleh tak?br ye rm??hehehe

Anonymous said...

serang zara dgn kadar segera!!!SERANGGGGGGGGGGGG!

Orked said...

memang comel sesangat! tapi harganya pun comel la jugak kan? hehehhe

mrs. hisham said...

blom boleh tampa muka sendiri sebab blom ada gegirl.kalau tak boleh tumpang teruja.nak beli?ermmm duit lom berkepuk-kepuk lagi.

bee2312 said...

aduh...comelnya...

MamaTia said...

filla..zara kid mane yg byk choice ek..OU or midvalley?

Filla ~ Kasihs said...

mama tia: i slalu pegi kat OU tak penah plak gi kat Midvalley...