Wednesday, June 29, 2011

Kasih Amaani's Birthday Celebration..

geli tengkorak nak sebut celebration.. hahahah.. sian plak takde buat apa-apa masa 17 june aritu... yelah, walaupon kenit ni tak mengerti apa-apa pon.. tapi kita yang dah tua ni kan ker mengerti.. so langkah pertama ialah cari kek.... haku ni dah terliur-liur tengok kek Kak Nani mak Hanis Zalikha.. lagipon dekat jer kalau nak pick up kek tu sendiri... so aku pon try lah order...

maluuuu nak call.. apekejadah nak call order kek pon malu.. sepak kang.. hahahah... setelah berbalas-balas sms.. saya pon pegi lah amik kek tu.... wahhhh indah sungguh teratak Kak Nani.. masuk umah.. wangiiiiiiiiiiiiii jer macam masuk spa plak >________<"

Pastu Acih follow, dah amik kek dan sembang-sembang sikit ngan Kak Nani, ktorang pon balik.. masa tengah drive tu Acih tanya, Mama.. yang tadi tu ke Kak Hanis (refer kepada kakak hanis, Liana)? muahahah... bukan nak... itu kakak dia.. Kak Hanis tu takde kot.. dah lah masa memula Acih ingat Hanis yang tukang buat kek... bukan nak... mak dia yang buat kek!


Kasih Amaani dah satu tahun.. yeay!!!!!! suap kek, hahhhh tekemut-kemut muka dia.. hahahha

ni lah strawberry chocolate moist cake... yes, sgt moist dan sangat rich choc... yummeh... sapa yang giler cekelat memang berbaloi... bukak je kotak.. terus bau coklat menusuk hidung ;)

candle not provided yer.. celebrate father's day sekali ;)

dah jadi tradisi belah ShahAlam, kalau birthday jer celebrate sekali.. so hampir tiap-tiap bulan ada je kek..heheh.. tapi bulan Jun Amaani sorang jer... hahaha.. bijak planning ;) (ada 7 cucu kat Shah Alam) still sorang hero!!! hah sapa nak menyahut seruan untuk menambah boboy dalam family Cik Ani? *sila-sila.. i bagi laluan nie..hahahha*

-Sofea-Amaani-Sabrina-

budak gembo-gembo nie... senget-senget plak... tampa kang!!!! thank you Ibu, baju nie buat Amaani nampak boroi dan montoks!!! haha..

besok pagi.. Amaani merayap dan sempat dia sauk genggam kek nie.. menjerit-jerit Nenek Ani.. heheh

Happy One Year Old ~ from mama and papa

juadah hari tu ialah satay, pizza hut, nasi, ayam sambal ala-ala rendang, masak lemak perut+rebung, puding coklat...

terima kasih semua!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

| Hani Alani | said...

menci ahhh buk pilla nih...lapo dah haku nih. baru bajet tanak lunch. huwwaaaa.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

comel gila Amaani! happy 1st birthday Amaani!

Pn. Zana said...

sedap nampak kek! :) happy besday Amaani!mama amaani pakai baju baru yerr :)

Asri Devi said...

sedap nampaknye segala maam makanan di atas meja... aku amek 1 satay.. boley tak???
Happy Birthday Amaani... wish U Luck... mmuach

Aya Ariel said...

sedapnye kek..
papa anti hero??

Ummi M.I.M said...

happy first besday Amani..
YaAllah, aunty geram la sama Amani yang lentok-lentok gitu.. hahahaa

aku.mamalia.wanita said...

nak kek jer.... eh, sate pon boley la... hehehe

Daria said...

sedapnyerrrrrrrr....kek tu, penuh dengan chocolate....satey lagi...adoiii...

Raisah @ echah said...

comelnya amani.............sebijik mcm kak kasih masa kecik (merujuk pada entri akak yg lama2...). hepi birthday!

kelipkelipchumel said...

nyum nyummm..dapnya kek tu..hepi birthday amaani.

julia said...

apy 1st bday amani pas nie bday aaron lak yahhhuuu...

mamamarissa said...

dah setahun amaani ya..happy belated birthday amaani...muahss

Anonymous said...

Happy Birthay to Baby Amani.

Regards,
Aunty Sally

NaniRostam said...

hepi besday amani....semuga panjang umur...jadi anak yang amat menyenangkan hati mama dan papa ya...

terima kasih filla kerna sudi order kek kak nani....

datanglah rumah sample kuih raya dah siap...nak datang call tau...

hari tu hidang air tuk filla pun tidak.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amani mcm boboy..sila bela rambut panjang..hehe..demok juga amani ne..cute

Filla ~ Kasihs said...

tq auntie2 semua ;)

kak nani: takyah ler hidang2 air...kaknani ni muda nyaaaa jumpa live aritu... sample dah siap yeh? ok gak tu..tgk ler bila2 free filla call, nak gak beli biskut raya 2, 3 jenis ;)

JuJue said...

baju amaani sama cam baju aku. pinjam amaani jd anak aku jap leh..