Thursday, June 02, 2011

Hong Kong ~ Pre-Update..

Jangan tidak.. nah lah aku bagi sikit gambar day-2.. hahahaha... sebab entry pasnie, ada 100 pics kot..muntah darah lah korang..muahahhaha...





ok.. cukup tak gambar fillanie buat bahan loya-loya tekak? muahahhahaha...

now layan gambo Acih plak...

time nie Acih dah ready nak hangin dah..

Busu berjaya membuat Acih lari dari situ... dua ekor ni asyik begaduh je.. aku hempuk dua-dua kang..

muahahha.. gigi kaver sikit pleaseeeee... muahahhahahahaha...

sentap sentap sentap sentap


cukup lah dulu entry nie yer.. nanti kita ketemuk lagi ;)




p/s: ada reader yang mintak tolong pulangkan octopus card hari tu.. pls contact me..


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Aya Ariel said...

apseal ngan acih nih..busu sakat ek

| Cik Hani Alani | said...

ahahahahaa...acih acih. kak, ko layan peace gak eh? ehehe tapi smart ah gmbau buk fillanie, macam remaje belasan tahun okeh.

b a m b a m ' s said...

gigi acih dh mcm gigi vampire!!ehheheh

Jiejah @ Iza said...

comey giler acih sentap hihi

Anonymous said...

we want amaani!!we want amaani!!we want amaani!!!

ikatankasihku said...

filla mama yg vouge & trendy!...

Anonymous said...

tyme acih pegi dari situ pun dpat tngok stail dia hangin....
huhuhuhuhu....

Queen Pie said...

kak filla.. cun r gmbr first tu dah iras2 celebrity pun ada.. hehe.. macam angelina jolie.. like your style.. mother of two with a young heart...

yellowie roses said...

erk~nk tny bole..cap tu beli kt mana???comel plak kak filla pakai hehe