Friday, April 01, 2011

warming up entry

kenyang.. Burppp *hmmphh bau pringles*

selamat hari Jumaat semua.. ni Tora datang lagi... jahat korang tau.. tak caya ke luahan hati fillanie semalam? tu tak play-play okeh.. tu betul-betul okeh.. tapi bila fikir balik, biarlah! ada yang kata that is so not me.. hahah.. kalau korang nak tau.. that is the real me ;) jiwang karatz yang tanak orang tau bahawasanya dia adalah lebih karat dari segala besi karat yang ada dimuka bumi ini..

tahukah anda.. orang yang selalu kau nampak ceria.. selalu kau nampak merepek... selalu kau nampak tak kisah... selalu kau nampak relax.. selalu kau nampak gembira..... itu luaran sahajaaaaa.. sila jangan terpedaya ye adik-adik... sebenarnya, hakikatnya, dia hanya seorang insan yang membosankan untuk didampingi... hidup dalam dunia sendiri... tak selalunya nak bergelak ketawa.. ermmm bosan kan?

eh gile apa.. sorry.. mak terbawak-bawak plak perasaan.. geliiiiiiiiiiiiiiii nyah! oh ye, semalam telah membeli mascara baru.. maybelline jer ;) eh tapi aku dari dulu suke mascara maybelline.. sebenarnya mascara MAC dah pecah tutup dia.. gila taiko.. pakai mascara sampai pecah-pecah penutup dia.. seram tak.. seram tak? huahaha.. bila tengok gambo iklan kat maybelline tu.. before and after pic tu.. terus terpedaya.. padahal sah-sah lah dah tau pon model tu pakai bulu mata palsu... welll pompuan kan sukaaaaaaaa macam tu.. dah tau kene tipu.. tapi suka... hahahaha... kesian kita orang pompuan ni.. unik sungguh..

so pagi tadi.. gedik lah konon pakai mascara.. hmmmmmphhh.. asal tak de pon mcm bulu mata model tu?? letih aku apply 3 kali.. bila tengok bulu mata orang lain yang lentik-lentik tu, heiiiiii tercabar tul.. ke bulu mata aku memang dah habis gugur nie? (jap nak tengok cermin) ok, ada lagi.. tapi sikit jer.. bulu mata palsu dah habis Acih keje kan.. ko tau aritu aku jumpa bulu mata tu sikit kat sini sikit kat situ..... konpem rupanya acih dah putus-putuskan... takpelah redho jer.. baru pakai 3 kali sebab malu nak pakai... ko artis ke nak pakai bulu-bulu mata? hahahahah..

ni entry yang tak de hala tujuan.. lebih kepada entry nak warming-up dari mood yang tak berapa nak ok... betul-betul dugaan dan tamparan hebat.. tapi takpe.. aku tak suka dibawa-bawa.. terbawa-bawa... cepat-cepat tampar pipi sendiri dan terima hakikat.. tak suka jugak bagi orang tertanya-tanya.. ko apa hal, ko apa hal? tak baik buat orang tertanya-tanya tapi ko sendiri tanak bagi tau.. tapi ko pancing-pancing orang tanya.. apa ni gila ke apa? ok tu bukan pancing nak suruh orang tanya, tu nak melepaskan tekanan sikit jer.. yang lain telan simpan elok-elok.. ada paham?

esok InsyaAllah ada date ngan cik kina.. cik kina sila amik akak ko ni kat umah.. eh tapi bile teringat anak-anak.. ermmm ermmm ermmmmm.. camne ni? kang amaani tu nangis nak nenen.. kang nangis sbb pepet merah.. terus mcm ermmm ermmmm ermmmmmm... kang dia tu nak tido, meraung dulu... adehhh.. tapi sampai biler lah plak nak bekepit jer.. sesekali bagi apak dia plak handle ok jer kan?

eishh bosannya entry nie.. ok lah takde idea.. nak blah.. bai..







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

nurfarahin said...

=)

amalina said...

=)

| Cik Hani | said...

g la kak filla oiii nenang-nenang fikiran...g soping sket2. hehehe.

greenapple said...

akak cuber try pakai Avon's SuperCurlacious Mascara lak. so far bila saya pkai org kata saya pakai bulu mata palsu siap datang tarik2 lagi sbb tak percaya huk2 huk2...sakit tau

Cikyan bini MrRuffey said...

kak pila..whatever u do..u must do a good job...eh.tetiba tepinjam ayat acih..

J.M.R said...

kesian bulu mata bersepad..seb baik bulu mata jer...:-p

Aya Ariel said...

tinggal jer nenen tuh tempek kat pak radie..hakhakhak..
kate entry merepek..haku pon komen merepek gak lah..
choww..hikhik

b a m b a m ' s said...

kak filla.. meh ler jengah cni..

http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

larikkkkk~!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

"...kang nangis sbb pepet merah.. "

alamak tak cover langsung..nasib amani punya haha