Friday, April 08, 2011

makan malam...

semalam telah mendapat sms dari Pak Radie.. SMS berbunyi begini:-

Pak Radie: G mkn luar jom...

Buk Filla: Mana

Pak Radie: Secret recipe kat mydin tuh

Buk Filla: Ok


sekian sajer sms dari pasangan ini.. see? see??? orang dah kawin sms dia takde nak tegedik-gedik.. selagi leh short form.. mmg short form jer.. tu nasib type 'Ok'.. selalu type 'k' jer.. muahahah..

gambar adalah sekadar hiasan.. ini bukan gambar semasa menuju tempat kejadian.. :)
buat cpm and D.. cer ko tengok rambut depan aku baru tumbuh tu.. nampak???? tepacak okeh.. nak cover line pakai cekak ;)

terus amik ci kenit ni hah

oh ini gambar berapa hari lepas kot?

ok gambar di atas ialah gambar semalam.. dah lama dia tak buat keje nie.. aku siap ikat dia ok.. pakai belt segala.. tapi terlepas gak.. giler ko nak drive sambil nak tahan budak nie.. sekali aku break, ko cium lah cermin kat depan tu yer T__T


dan malam nye kami pon ke Secret Recipe presint 14... terharu bila laki ajak makan kat sini.. bukan apa.. dia tu tak berapa minat SR, tapi aku minat..so bila dia ajak tu.. terus rasa berkaca-kaca jik mata nie.. hahaha...

battery boipren hensem tu lupa nak charge.. jadi guna jerlah phone.. ok what?

Amaani lagi..

baik giler dia semalam.. senyap jer dapat makan bun cicah mushroom soup... oh tu peberet kenit nie.. tekak omputih ko yeh? 

gambar kak acih tak de sebab dia sibuk merayap sana sini... 

mushroom soup for amaani, dia makan sikit jer.. mak dia tukang perabis ;)

Pak Radie's.. ini jerlah yang dia boleh makan pon..haha

mine, tomyam kung fu

ni kengkonon Acih nyer.. makan 2 ketul jer.. kecoh tul.. dah lah menu ko paling mahal.. sakitttt hati aku ni tau.. last-last aku gak tolong kasi settle.. 

dah itu je nak citer.. oh ada reader nampak yeh semalam *hai... naper tak tegur fillanie* heheheh... 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

J.M.R said...

anak2 tekak omputih..mak tekak siam..kihkihkih

Filla ~ Kasihs said...

jmr: tau tak pe ;).. amacam vietnam best ke? hehehe

Anonymous said...

Dah 2 kali mimpi Filla ...suka sangat baca blog ni..sampai terbawa dalam mimpi...

Suka baca blog ni sebab...lain dari yg lain cara penyampaiannya...
Bersahaja...sempoi...dan Comelnya Amaani...

Ummi M.I.M said...

tgk gambar amani membuas dalam carseat... memang tak tahan..
boleh duk bayangkan maknyer mesti terjerit-jerit tapi anak selamber jer.. kan.. hahahah
caiyurk amani...

| Cik Hani | said...

kak filla tetaapppp maintain. i like!

Raja Ellysya said...

tiutnye baby tu!rasa mcm nk gigit2!

chik star said...

hi kak filla..

comelnye amani geram tengok !
gebuss.
:DD

JuJue said...

gambar tak tahann.. siti nohaliza pon tak se cun gambaq tuh. auww..

effa said...

selalu jumpa tapi x de kekuatan utk tegur..huhuhu
kita berjiran blok & kongsi kedai nasi lemak yg sama..hehehe

miSsMawar... said...

i pun sookak tom yam kung fu ituh.. hehe

|| a - j . E . E || said...

amaani kiut je... suke kat die.. oh suke baca blog ni jugak... hihi

meow suke katak said...

lapar.......

lapar.......

lapar.......

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

HATI RASA SERABUT SO JENGUK SINI..

Anonymous said...

kak filla rambut baru tumbuh tu pakai ape2 ke? cer cite cer cite sket...nak tau gak :)

Nur Syazwani Mustafa said...

amaaaniiiiiiiiii..huhu..tomei nyaaa....