Monday, April 11, 2011

Aktiviti hari cuti di umah Wan and Atok Braim..

ada mcm2 aktiviti ktorang buat masa balik umah Wan and Atok Braim ;) 

jom layan gamba jerlah yer...


sesi penderaan.. hahah.. kesian kenit ni kene dera jer...

tunggu papa amik keta.. 

dengan anak besar pon den sayang okayyyy...

abaikan suar polka dot wan tu yer..hahahah...

takde masa nak buat photoshoot.. buat ala kadar jerlah celah bunga ok kan?

kat luar umah.. gigih atok tanam pokok bunga tau... 

teringin makan laicikang kat area umah wan... tebaekkkk okeh!

sejukkkkkk.... best!

licin licau

bubur nasi uk Amaani

esoknya Wan buat nasi lemak.. 

mandi time.. lebau bontot kenit ni... penuh satu sinki..hahahaaa...

pastu sesi lumur atok ngan lotion... sian atok, kulit pon dah kering.. sambil tu ada sesi massage tangan ngan kaki... 

dah tu jer.. taktau dah nak merepek ape.. 


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Ummi M.I.M said...

amani jugak yang jd pujaan hati auntie... hehehe..

b a m b a m ' s said...

sodap eh laicikang.. nie yang balik kojo den nak mencarik nie.. hehehehe..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

seluar wan sgt comel. kalau jadi wan-wan mesti cute mute je kan?

| Cik Hani | said...

wehhh cair wehh air liur tgk laicikang nih. skirt kakak santek!

Anonymous said...

Hi filanie..rumah parent u ni kt mana? cantik halaman...

Filla ~ Kasihs said...

ummi mim: hihi...

bambam's:pegi carik cpt..sejukkan badan ;)

shinnaz: sok kita jadi wan, kita carik suar gitu gak k?

cik hani: skirt masa preggy hahaha ;)

anon: kat enstek..

nur hafiza rahsid said...

kak filla..lawa laa design+bentuk rumah tu.

Miss Moon said...

fila nko balik entek sila la nko ajak aku makan laicikang tew ...

nko saja je kan jaja citer kat sini kasik aku terliur kan pastuh nko dtg umah aku nko jaja lagi citer betapa sedap nya laicikang enstek tew kan kan kan nko saja kannnnnnnnnnnnnnnnn

sila bawak aku makan laicikang tewwwwwwwwwwwww aku nakkkkkkkk