Tuesday, April 05, 2011

Kenduri di Ulu Klang..

lepas gi Bazaar kat JayaOne tu.. terus gi kenduri kat Ulu Klang.. sebenarnya Pak Radie orang ulu klang (belah mak) semua Mak Mentua yang masak.. sedap! tapi amik gambar jer yang lebih.. hahaha...

orang dah lama tak de baby.. cengginilah.. Acih, tolong bagi laluan adik plak yer? hahaha..
amaani gembo-gembo in da house!

ni first time kenduri kat rumah baru.. tapak yang sama.. tapi rumah lama dah roboh so ganti rumah baru..

Amaani with Kak Sofea.

lauk peberet nie.. dapnye!

mak mentua.. tumbuk sendiri sambal belacan...

Acih rambut tak reti sikat? heheh.. ok tu handbag baru Acih yang mama belikan kat Bazaar.. kelas tak kecik-kecik dah gedik nak henbeg mcm nie.. tapi dia suker giler okeh!

celah-celah pon jadiklah ;)

kecik-kecik dah main BB ke amaani? heeeheee... ko tengok muke dia khusyuk giler ;)

close up sket

new house di design oleh Pak Radie.. eh ye ke Pa?

with cousins

Nurin-Acih-Azhar-Syasya


aku siap buat numbering nie.. kalau nak tau, nilah cucu-cucu Atok Hamid & Nenek Ani... dah 7 okeh!!!
nombor ikut ketuaan sampai kemudaan ;) dari 7 orang ada 1 jer jantan in da house yo! hmmmmmm.. cemana aku nak dapat boy nie? sile tolong bagi tau sket ;)

mereka semua adalah pembuli.. sian Pak Radie.. no wonderlah ku--- okeh diam kang dia sentap!!

ok ni takde nombor

mak nenek

with IBU..


eh dah habis yeh gambo? hahahha.. ok lah sekian dulu... eh ok ke aku buat xtra large gambar? rasa puas sket tengok ye dak?? ke over???


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

ikanbilis said...

comelnya amani....geramm

Aya Ariel said...

kak..
gambo ko yang mak nenek tuh..
nampak cam ko pakai jubah..ke?
cabooottttt!!!
amaani..comelll..
meh ngan aunty meh..cubit sket..
aumm..auummmm

| Cik Hani | said...

daku memang geram taw dengan dak amaani nih. kak acih da gegirl da. santek.

biruVSpink said...

gambar besar puas hati ;-)

genny da bomb said...

ishhhh ada jugak budak kena geget pipi dia nnti!montelll!!!!

anne said...

kak pilla..ada kan kat kak moon punyer blog cane nak dapat anak laki.pjg entry 2 xleh buh kat komen ni.heheh...=P

orang biase jer said...

puas ati gambo besar!

b a m b a m ' s said...

sodap eh sambal tempoyakkkk~!!

sayeJAJA said...

amaani amaani comelnyaaa!

syeeda11 said...

wah meriah nya family..hehehhee..pak radie tu mcm penah tgk masa wedding my bro la....ex saas gak kan?hehehe

p/s: jgn lupa singgah blog i ye...ada latest kaftan..hot in kl!!! tq kak filla yang hotsss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amani comel, mak dia? comel la jugak..hehe

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

akak,
bolehtaknakpinjampipiamaanisebabnakgegetgegetgerammmmmmm!!!

Su Hashim said...

mama acih, dekat gambar lauk fave tuh lauk ape namenye? macam pernah ku makan la....sekian

Filla ~ Kasihs said...

nama lauk tu tempoyak daun eh? soday okeh.. mkn ngn nasik panas, ada ikan goreng plak tu.. piwittttttttt..

syeeda: yup ex-saas? saaaas? tah ler.. sec.2 shahalam ;)

kembang bontot si bobot tu T__T

sheila said...

ya lelaki tu cun je nombor dia buat masa ni...diapit 3 pompuan krii kanan