Thursday, April 07, 2011

tolong ajarin...

weh meh lah tolong... tak reti nie.. hehehe

saper penah try MILKADEAL????


aku baru buat ni hah.. kengkonon nak buat facial.. murah dow.. baru RM38 instead of RM240.. 100 minutes service plak tu..sapa tanak kan? so aku dah buat lah payment through maybank2u.. dah bayar.. pastu takde benda pon aku nak print.. so aku print maybank2u tu punye slip jerlah... memang mcm tu ke? bawak slip payment maybank2u tu jer?? takde pon email ke apa ke suh aku print bawak masa gi facial tu...

ke ko kena call tempat ko nak buat facial tu?? eh bengong betul lah..

pls help me.. baru nak belagak canggih tapi nampak stupid plak.. *haihhh*
-
-
-
-
aku baru call tempat facial tu
-
-
-
-
-
-
-
-
heloooo.. cing congh ni hau ma sip pat po... operator cakap cina.. ko tahan???



cer bayangkan muka mak nih..
-
-
-
-
-
-
-
-
ok dah tak yah tolong.. dah call dah tempat tu lagi sekali.. dia cakap mesti ada reff no.. aku cakap takde.. sambil ckp tepon sambil godek inbox mail aku.. ohh baru sampei...

>_____<"


kalau bab gopoh gapah bagi kat FILLANIE.... gelojoh nak mampos.. tak reti nak besabar...

eh ini entry ke aper.. hahahah..

ok lah korang.. eh boleh mati dow.. milkadeal ni serious bagi aku pokai.... tetiba aku rasa tamak haloba mcm semua nak.. MURAHHHHHHH!!!!!!!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

linalucx said...

huhuhu.
1st wt appointment dulu,
deal nk wt treatment ape,
lps tu tnye accept tak online banking.
klu ya tnye nk bwk ape2 x?
slalu nyer dia mintak reference no for transaction or print slip transaction..
itu sajork.
hehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala kesian..belum penah cuba la filla

J.M.R said...

dh kena kencing la nih kot..kesian..kesian..kesian...

ChentaHati said...

filla... nt bt entry khas utk MAD ni ek... betul ke murah bangat, ke ada hidden charge...

Axie04 said...

huhu
jgan kelang kabut ye
sila bersabar
len kali call dulu baru bayar
huhu

hanabanana said...

kak filla, kat akaun milkadeal kite tu kan, belah atas kanan tu ade tulis my stuff, dekat ngn tmpt nk sign out tu. klik kat my stuff tu nnt akan kuar voucer n ref num ape2 brg yg kite dah byr. so, klik print je pastu boleh g bwt facial trus. hehe

Suediauseus said...

Sis, bila kita log in kan, click kat my stuff tu, check kat coupon nanti Ada yg kita beli tu, print hat tu.

cik ain azahar... said...

nanti dye akan bagi 1 coupon..kalo kite sign in,kan ade tulis my stuff..so check kat ctu kite nye coupon 2...so dye kan ade redeem date start bile...so time 2 baru boleh redeem coupon 2..baru leh tengok ref number sume..n mungkin jugak time g facial 2,kne bawak coupon 2..so print siap2 la...

mannira said...

sila ajar..step by step... :)

nurulollipop said...

sy dh byk kali bli milkadeal coupon ni.so far.mmg puas ati~ murah n worth.sometimes tamak.sume rs murah n nk bli.hoho.akak bk website milkadeal tu.kt atas tu ade my stuff.slalu sy log in thru fb.kt situ ade history coupon yg akak dh bli.ade button print.then print out that coupon.kalau kte bli tu.ade term kn kt bwh2 tu.slalu mmg die suh buat appointment.buat appointment 1st.then trus bw p tmpt tu.then present that coupon kt sn.in my case.xprnh plak ms call diorang mtk ref no. so far ni je yg ble sy share with akak.not sure others punya experience cmne.myb ade yg len koy.or d step sng lg ke.guess,worth to buy there.easy sum more (+_+)

Anonymous said...

MAD tak tipu..yana dah pakai sekali beli voucer..rm10=voucer RM30 kt acmamall...dh selamat dh beli buku..rm47 jadi rm27 jer..save rm20..-yana-

yasmine said...

filla semalam i kat secret recipe presint 14 nampak u...segan nak tegur...i silent reader jer...aduhai comel btol amaani u...

| Cik Hani | said...

adehhh kak filla memang saje bako line kannn....

JuJue said...

apa kejadahnyer tu?

re: yer yer...sian bibir ku ini..kering..berbijik..aku gosok berdarah2..keduttt je. tention ah!

sheila said...

aku dh beli dah aritu..tp lom redeem lagi.

eh yg 38 hengget tu bukan yg kat penang tu ke nok??