Thursday, April 07, 2011

Ini untuk peminat Fizo Omar..

sapa suke Fizo Omar angkat tangan.. bagussss..

ok aku tak minat.. muahahah.. ai dah kertu.. so mestilah lelaki pujaan tu yang ganas-ganas.. yang rawk-rawk.. i tak leh lelaki yang soft spoken.. sebab suara i mcm petir.... jadi lelaki yang sesuai untuk i ialah Shannaz je.. eh tetiba.. hahaha..

takde lah saja gurau.. ni hah ada orang mintak tolong.. so kita tolong lah... saper nak gi boleh gi.. sediakan duit jer yer? pastu leh peluk Fizo.. hahahahhaah.. untung-untung leh jadi awek dia.. pastu leh tunang.. pastu leh kawin.. hah ok tak?

ok nak cerita banyak adalah tiada mood skarang.. so baca, tengok gambar dan paham sendiri k.. i tolong sampei kan sahaja ;)








-iklan tamat-


iklan framekasih on mcm biasa ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Diana Jamal said...

Wow! cuti2 abg fizo? ehehe.

Aya Ariel said...

eehhh..
ex-boipren aku nak carik calon bini ke?
auuwww.. Aku relakan dikau pegi..

SueOnSix said...

Tanak lah...hapak...

Anonymous said...

Tanak lah...hapak...(terbau2 dollah hapak...cam bau bangla kt foodcourt presint 9)

SueOnSix said...

Tanak lah...Dollah hapak..