Tuesday, April 26, 2011

Rasa Muda 15 tahun...

saje title bagi korang geli geli sket -_______-"

bukan apa, ahad lepas telah keluar bersama BFF Natra.. euuwww tak suke lah Natra.. suka Atta, baru gedik sket..hau hau hau... paling tak caya ialah lokasi berdating ialah di Jalan Tar.. muahaha..

ish meh aku citer apa perasaan bila berjumpa dengan kawan dari kecik.. kecik? kecik gaklah..hahahha..

bila lalu kat Lebuh Ampang (bus stop untuk student St. Johns and CBN) mesti mcm jakun dalam kereta.. "Eh eh.. ni kan Lebuh ampang? tingatttttt lagi dulu.. bla bla bla...".. hahahah..

pastu beli air mineral satu botol besa gedabak.. minum share-share.. sweet jer rasa.. pastu bila tengok pompuan lain yang muka ala-ala kadar jer jalan ngan boipren.. pastu tekan alarm kereta "tiiittt titttttt".. hah hamik ko.. Volkswagen GT.. ko ado? siap yang awek plak bawak.. "ok dia anak orang kaya, boleh lah".. muahahahhahaha... jaki betullllll....

Atta ngan Filla.. ni gambar yang ke 9.. yang lagi 8, "eiiiiii pls arr gemok tak leh, hohooo ni takleh buruk siottt, ni aku ok, aku ok.. ehhhh tak boleh sebab aku buruk".. pastu "kedepan sket muka tu.. kedepan lagi..ok nampak kurus dah"... takleh takleh sebab muka kurus tapi dahi bekilat T________T

orang pompuan.. begitulah...

mine, apa tah tajuk dia 'MAMEE' what is mamee? maggi mee?
No.. no.. yellow mee... oh ok.. gimme one mameeeeeee..

Atta's.. order nak fried rice pedasss giler PEDASSSSS.. tau.. ko ckp pedas sampai takut orang tu.. sekali sampei.. lohhh? tak pedas pon?

korang jangan tatau, Atta nie giler pedas.. dia leh selamber makan cili padi potong tu 2 bekas kalau kat foodcourt tu..

dah tak pedas, so mintak lah cili potong...

Nah!!!! hamek ko.... satu mangkuk besar okeh.. ni sindir ke apa???

filla

atta

Natra, rambut ko panjang giler dahhhhhh...punyelah lama tak jumpa T______T


@ coliseum cafe & hotel.. giler oldschool..kerusi pon koyak-koyak tapi memang style orang lama.. i like!

ko satu aku satu.. sampai stok nak temuntah ok!


Hujan tetiba turun lebat giler okeh.. ko bayangkan Jln. Tar okeeeeyyyy.. dengan hujan lebat... tak sanggup nak tunggu-tunggu tepi kedai... nampak kedai jual barang pengantin.. nampak payung..

Atta: kak payung ni berapa?
Akak kedai: 17 ringgit

Filla: *signal jangan beli*.. dah kita amik plastik kamdar nie.. ko satu aku satu.. bungkus kepala kita lari pegi kat kereta.. ok?

Atta: Ok jer..

ko bayangkan bediri kat tepi Pertama Complex tu hah.. ngan hujan lebat... nak lari gi kat kereta.. standby tunggu traffic light merah.. kaki memasing dah standby mcm 'on your mark'... kereta berenti jer..
'1, 2, 3...GOOOOOOOOOOOOOOO'..muahahah.. mencicit menjerit lari kepala bungkus plastik...dalam hujan.. masuk jer kereta.. perghh basah! takpe janji rambut tak basah..

kat dalam kereta.. aku pandang muke Atta.. Atta pandang muke aku... *ehem ehem*
Pavilion? berani?
beraniiiiiii.. hahahha..


******************************************

Sampai Pavi, Pak Radie texted:
"Kt mnr?"

bini jawab : Kat jln tar hujan lebat

muahahahah tu bukan tipu... aku cuma bagi tau yang jalan tar hujan lebat...


******************************************************

tak sampai 15minit Wan tepon

Wan: Best ke Pavilion?

Filla: Hahahaaaaaaaa...

Wan: Apasal ko gelak? betul kan kat Pavi?

Filla: Hahaaaaaaahaaa baru jer sampai ni hah..


well, ini perkara biasa kalau ko jumpa kwn pompuan kan? konpem telajak-lajak.. sempatlah shopping sandal ngan baju 2 helai..muahahah... masuk fitting room pon sesama..tapi "Jangan pandang.. pusing sana"
hahaha.. ni pon terkenang zaman dulu kan Atta kan? kita kan slalu masuk fitting room sesama..

keluar dari Pavi tekak adalah haus giler babeng.. Atta ajak minum sini....  


lepak jap jer.. then terus balik...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

| Cik Hani | said...

okay, korang memang cool. ahahhaa. jap, cane wan bole taw? kuat instinct wan. serammm.

Aya Ariel said...

ohh..sgt best ade kawan sekepala kann??

JuJue said...

comei cekak atta. kalau aku pakai kompom burok..

syeeda11 said...

i pun slalu buat mcmni..bila husband call ada je alasan stuck kat mana2..hahahah tapi ok apa..sebulan skali nak rileks2 , gelak2 dgn bestfriends...
p/s: mum i pun mcm mum u jugak..mengalahkan suami i sndiri..hahahahhaa

mamasuri said...

giler best dpt kuar ngan bff camni kan..tp confuse sbb wan terror betul dpt tau filla g mana yek..hehehe

liz said...

uishh..

tgk jari atta 2..runcing2 je..come je jari kelingking dia..teringat cite kak pila psl jari2 2 ms gi course ape ntah..yg dato' dr fadzilah kamsah 2..yg kak pila tunjuk tgn mcm tgh ikrar 2..

J.M.R said...

pmpuan kalo outing sesama, laki di rumah di pinggirkan..kihkihk:-p

Iela Fazielah said...

best giler jalan dgn kawan lama... tingat memori dulu2

Atiey said...

kakfilla ni lawakan...aku suka tgk matanyer yang sepet tu hehe...

green apple said...

calit sikittttt.

aku pun selalu je describe tempat lain kalau laki aku tanya lokasi aku kat mana.

En Wan : Mana?

Aku : Jumpa dealer kejap kat Puchong.

Padahal jumpa dealer Padini kat IOI.

Dealer la jugak kan. Cuma bukan dealer aku. MUahahahhahaha.