Wednesday, April 13, 2011

Video Amaani

Progress Amaani sekarang ialah dia dah pandai immitate apa aku ajo...

1. pandai buat bunyi cicak..

2. pandai buat sembur-sembur kalau kita ajar...

3. pandai sebut papa dengan clear

4. mcm nak sebut "Kakak" tapi mcm tersasar sikit hehehe

5. pandai bediri sambil bepaut..

6. kulit dah halus licin.. thank you cetaphil..

7. kuat makan

8. kuat susu

8. kalau aku tipu-tipu nangis dia pon sedih sama.. siap landing kepala ala-ala pujuk..auww.. cair i tau..

oh ye, dah tukar from isomil (soy milk) kepada Anmum (cow milk) Alhamdulilah ok jer ;)

video

yang sedih.. dia tak pandai pon sebut MAMA... tensi mak tau!!!

ok lah semoga terhibur dengan video nie..





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

Ummi M.I.M said...

geram amani.. geram amani..
cebik nak nangis pun comel yg amaat..

Miss Moon said...

nko suh sebut mama last last tew skalik booook yg kuar akakkakak dia kata sibukkkkkkk akakkaka

amani sangat cuteeeeeeeeeeeeee

wey nak book anak nko ley ....aku tak pernah agi amik gamba dia ...reserved kayyyyyyyy

DiyanaRosdi said...

Commeeelllll nyerrr dak kecik neh !! Geram ok !

| Cik Hani | said...

sumpah geram ngan dak amaani nih..ade kene ciom laju-laju kang. walaupn pc kt opis nih tkleh dgr, balik karang la daku repeat balik. ehehehe.

Anonymous said...

penah dgr org kata minum soy milk byk sgt kulit sensitip..kalau mengandung pun xleh minum byk sgt..kena pada2..nanti baby kulit sensitip..

propaganda omputih je suh minum soy milk byk2..bg laris produk soya diorg..tp diorg minum cow milk gak..

Pn. Zana said...

cute..:)

Anonymous said...

beb, cer ko ajar amani sebut mamam ..pandai x?

Nurul Shahirah Azlan said...

hahahahha!! geli hati la tengok video budak kecik ni..nak jadi baby sitter dia boleh tak?? hehe..

J.M.R said...

bila sebut 'papa'..clear je dgr..tp bila sebut mama..jadi 'boo'..

amaani mmg sgt comel..pndai wat klaka lak tuh..:-p

. Amiera . said...

comeynye budak tecik niiii.. gerammm nk geget2.. huhuhuu..

1st time komen cni.. hehe ^___^

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

akak, bila tgk 2 kali video tu... amaani bila suh wat bunyi laju je... suh sebut 'PAPA' pun laju je... bila suh sebut 'MAMA' dia mcm saje skip je... hhahahhahaha....

Raisah @ echah said...

kiutnya....pipi dia tu yg tak leh tahan tu akak...
rsanya amaani nak sebut 'ibu' tu...

s.u.h.a said...

alala. comel sgt amani ni.

Filla ~ Kasihs said...

moon: ok reserved..haha

amaani tu bukan nak panggil IBU.. aku rasa dia nak panggil EMBOK... sabar fillanie.... sabarrrrrrrrrrrrrrrr!!!

misorkid said...

comel!!

Aya Ariel said...

aku xleh nengok video neh..
kat opis komputer cam ngok..
cittt

sheila said...

samalah cam hero aku.

(bababa) abah dia leh sebut..tatak (kakak) dia leh sebut..sampai kat ammi senyap sunyi je.

hello manja..ammi ni yg bwk ko kulukilir 9 bulan tau..sedih ni

wan said...

comel sungguh amani...geram nk cium pp dia..hehe