Monday, April 25, 2011

Hari Sukan Kasih Aleeya

Sports Day Acih 2 minggu lepas.. tapi haihlah.. busy jer mak ko nie.. sorry Acih.... acih dapat Emas! yeayyy.. acara apa? tolak bola ngan pemukul lalat.... sweeeeeeeeeeeeeeeettttt T_______T

tu je satu plak tu.. tapi ok lah dari takde.. sebelum pukul bola ngan pemukul lalat, ada lah aktiviti bejoget sambil bersenam... ibu bapa pon boleh join.. tapi tak dapek lah aku nak join sbb ada handbag 8kg nak kena kendong ;)


Pak Rade terrorkan? sambil jalan pon leh tutup mata... sukan ni buat kat dewan depan umah jer.. so Acih dah pegi naik bas dari school... yang ktorang tekedek-kedek jalan kaki.. hujan plak tu... so guna lah cover plastic stroller yang aku dok citer tu..

Acih mana? alaaa mcm biasa lah yang buat *peace* lah..

with friends

sebelum start baca doa dulu...

alollooolooooooo.. sungguh comel budak nie...

4,5,6 tahun

Amaani, kita tengok Kak Kasih dari kejauhan jer yer?

kelas Acih 6 Genius.. genius kah? muahahhaaa...


eh budak depan ni ko besilat ke ko nak jadi Ucop?

ramai yang datang support anak memasing

Acih ko nampak jer kamera kan kan?

hahaha.. ko tengok, kalau nama jantan jer.. memacam kerenah dorang ni kan? tapi terhibur plak tengok!


gempak sey.. amik video selamber jer...

Acih Amaani


 
wah seronok kemain acih tau.. siap bawak balik tunjuk orang Shah Alam.. hehehe

*peace*

ok dah sekian sajer.. nanti i citer lagi yer...

oh yer.. Amaani demam.. panas giler semalam.. ada sekali tu aku tetidu pastu tesengguk tekejut.. Amaani tengok aku tekejut dia pon tekejut.. pastu melalak... hehehe...

so pagi tadi bawak kereta sambil pejam celik pejam celik..nasib aku tak sodok kereta orang.. NGANTUUKKKKKKKKKKKKKKKKK....





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Aya Ariel said...

ohhh..kasih amaani cumellll..
gemuk gemuk kaki budak nehh..
aku geget kang..
amaani still bf ke kak?
patot laa tombammmm...

| Cik Hani | said...

yeayyy acih menang.. *clap-clap*
amaani toksah ckplaaa, memang haku gegammm.

enon x enon said...

ye.. amaani memang comel bambam.. ;)

Ummi M.I.M said...

syabas kasih..!!
eh.. amani duk dlm stroller berplastik tu.. tak rimas lak dia... heheh...

Anonymous said...

kak filla..ade request.akk watkan entry psl bb cream blh?? akk mst tau kan... :)(ni saluran yg slh utk request kan?tp xtau kt mane saluran btol nk buat request ni..) *peace.. hehe

safiyyah osman said...

wau...betis amaani terbaik ...hehehehe...

onniesham said...

cpt gak sports day school acih yeh. sports day school echa 16 mei ni. aku yg excited x sbr ko. maklum la pestime kan. hahaha. leh aku jd pom2 girl kt tepi padang nnti.

Anonymous said...

kak filla...pehlisla...geram tgk paha dak amaani tu..bambam sangat..kalo ditakdirkan i pregnant kan..amaani is one of baby picca yang akan i tatap2, tenung2 selalu..bhahah..adore her so mash...
-salammanispelukcium-