Tuesday, April 05, 2011

Birthday Party @ The Club Damansara..

Rasa dah lama giler tak attend birthday parties..rindu lah plak.. dulu time Acih kenit-kenit galak okeh.. pantang jer.. tiap-tiap minggu penuh aktiviti ngan birthday parties.. masa tu kan zaman fotopages.. asyiklah gathering tak habis-habis.. sampai pak radie ko naik hangin gak lah..muahahahha...

kali ni dapat special invitation from Siti.. Mommy Sofia and Syafiq.. actually Siti ni my senior masa kat sekolah dulu.. hihihi.... tetiba terjumpa masa Acih join Tumbletots kat Subang Parade.. yang birthday sofia last year tak dpt join.. so kali ni mana boleh lepaskan peluang kan? jom tengok jom..


seriously, party ni sgt well-planned... saya sangat suke!!! deco dia meletops... tema mickey mouse and minnie mouse..Red-Black-White.. dari cookies sampai ke cupcakes, goodies, chocolate, drinking water.. eishhhhh semua sekali lah.. semua mengikut tema mickey!! lawa ;) comel ;) kiut ;)

usaha gak nak nampak mcm mickey!! muahahah.. filla pakai dress? biaaaa betikkkkkkk?!! yes babe.. ini adalah betik.. huahahha.. sesekali kan.. aper salah nye nak feeling gegirl ;) dress tu sleeveless, tapi pakai cardi lah kan..

kalau rasa dress ni mcm best, sila contact Kina..

nursakinahsoleh@gmail.com

dia yang jual.. dia ada jual mcm-mcm skirt pon ado.. aku saja jer gedik nak dress.. muahah.. pastu pening cemana nak bf amaani.. hahahah..

Kasih Aleeya and Kasih Amaani

birthday girl with mommy

sofia nangis-nangis plak.. cian dier..

see the deco.. kiut gilers.. the cakes olso... comel rasa nak bawak balik.. eh melampau ko nie!!

nampak candy ke aper ke yang ada tangan budak tengah kutip tu? lazat okeh.. aku attack yang tu jer.. hahahah.. dengan mini fruit tart ke apa nama dia tu? oiiiiii sedap nyerrrr.. tekenang daku okeh!

birthday boy!!!

bila lah aku nak jadik super duper creative mcm nie? siap balut drinking water tu.. semua ni utk orang yang detail... orang yang creative.. orang yang rajin... aku??? nak suh pegi beli kat kedai pon malas!

alahaiiiii comel comel comellllll...

geram tak??? aku geram!!!

geram jugak!

geram punye pasal, terus jerit "Kasihhhhhhhhhh,,,, meh sini, letak muka sebelah cupcake nie.. mama nak amik gamba nie"

food pon sedap.. ini dah 2nd round ;) ada meehoon jugers..


Papa-Acih-Syasya-Amaani

Acih dapat mickey mouse coloring book ngan crayon and pencil utk lucky draw ;)

hah jumpa plak few bloggers kat sini.. ni Mama Yiyen.. penah order frame jugak ;) ni 2nd time jumpa, tapi dah mcm kenal lama kan kan kan?? hahah

dan lagi...

sapa lagi kalau bukan Mai.. my old friend masa kat uitm dulu ;)

kami lagi.. nasib lah ada Mai.. kalau tak mesti aku malu-malu kucing..

rasa mcm ada lah beberapa orang yang mcm familiar.. tapi mcm ermm segan nak tegur... huhu..

Verde!!! ni saper tak kenal memang lah korang tau!!!! hahaha... tinggi giler verde ok, walaupon ni 2nd time jumpa Verde, tetaplah haku tercengang tengok ketinggian dia.. siap mendongak ni nak beborak..hahah.. verde memang sporting lagi happening....suara dia dari kejauhan dah dengar..tu yang mak notice terus tu.. ;) hai verde!!

the crowd

swimming pool.. aku rasa Acih dah mintak 'mandi' kat papa dia kot?

last but not least, diri ini bersama tuan tanah... Siti yang sporting, friendly, dan best sangat... thanks for having us Siti, sangat best!!... next time janganlah dilupakan diriku ini ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Aya Ariel said...

alahaiii..meletops gile besday party nih..
budak-budak zaman skarang nih untung betol dorang..kecik2 dah dapat party grand2 gitu..
aku yg tua kertu nih pon..kawen dulu..takder grand2 cenggini yeh..siap pakai tema lagih..
nanges sat..
anak2 ku..
tunggu lah mak korang nih kaya sikit jer lagi..huhuhu..
akak..besday amaani nanti ko buat ler lagi grand..bia aku lg makan hati..sob sob sob..

Denia Nazwa said...

auwww.... meriahnyer ye....
chomel jugak amaani tu....

Denia Nazwa said...

Auwww.... meriah sangat ya....
chomel jugak amaani tuh..... berasa ingin cubit pipi amani je ku ni....

Denia Nazwa said...

bagi cupcake okkeh???

orang biase jer said...

muahahhahaa

muka amani macam terkujat tgk autie verde 'uuumanggaiii tingginya auntie ni'

kak verde tu gojes kan.!

mamayiyen said...

Hi Filla..yeah! seperti dah lama kenal gittew :p kita sherashi...haha!
btw, nape saya tak jumpe LV Verde? ayoyo..dia sampai lewat ke?

C!kpuanmuda® said...

ok. aku. jeles. lagi.

yunz_02 said...

siyesss kretip.. i loike the mineral water :D

| Cik Hani | said...

santek okay buk filla pakai dress..hoho nampak laen. sweet gitu. tapi siyesly birthday party tu well managed. sume comel.

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

kannnnnnn...sangat detail n well planned! till the nitty gritty stuff dia ikut theme!
;D
super like...

mummy yiyen : aah babe...i dtg lambat giler! org sume nk balik i bru sampai...muahahha

obj : aahhhhhhhhh! amani either confuse nape i tinggi sangat or dia confuse "nape untie nie cakap kuat2 sangat!??! ingat org pekak ke" muahahhaha

n for the 100th time, i jeles ngan ur body!!! fullstop!

mamayiyen said...

Hi LV..
oh yeke? no wonder :)
xde jodoh lagi kita diketemukan :p
btw sukaaaaa sekali dgn diaper cake tu..
nak satuuuu... hehehe..

Filla: tumpang chatting kt sini ye..jgn marah :p

NUNU EERA said...

tmpt ni bez.. ske lepak cni.. ingt party kt tepi pool tdi.. ;)

| Cik Hani | said...

kak, kasot kite same! tapinye daku color cokolat cair...teheee.

Siti Fatimah said...

thanks filla & family for coming i hope u guys enjoy it and hv fun yeah... sorry lah if ada apa2 yg kurang tuh yek maklumlah kan kan.... btw mmg happy dpt jumpa u k just kita x sempat nak ber borak2 sakan kan nanti 1 day if kita ada free time leh arrange ladies outing days lak kan with the other bloggers hihihi...

btw ur dress cantek i like! apa2 pon i jeles tgk u ada 2 kids still maintain tau tgk i nagis ok!!!! :( harus berdiet nie hahaha

filla u free pls mail me a copy of those pictures boleh tak kat sitiiz@yahoo.com tq in adv yeah muahhhh :P