Wednesday, April 27, 2011

Al-Fatihah

Maaf sebagai pembuka bicara, andai entry accident yang aku publish tadi ada menyinggung prasaan kawan-kawan atau keluarga mangsa. Aku harap tak lah begitu..

Aku baru dimaklumkan oleh beberapa rakan mangsa bahawa mangsa iaitu alijah abd razak telah kembali ke rahmatullah pada hari ahad yg lepas..lepas je baca komen dari rakan allahyarham aku terkejut dan terus terduduk..sungguh aku tak sangka dia akan pergi..kecederaan yg dialami halijah nampak mcm tak serious cuma aku taktau kecederaan dalaman..mungkin hentakan di bahagian kepala yg menyebabkan beliau tidak dapat diselamatkan..

Cuma minta jasa baik rakan2 allahyarham,,tanyakan kepada keluarga mangsa sekiranya pemandu teksi tersebut ada membuat report atau tidak..kami sempat bercakap dgn pemandu teksi tersebut dan plate no teksi tersebut ada pada kami sekiranya diperlukan..

Semoga keluarga mangsa tabah menerima pemergian halijah..saya minta sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada beliau dan semoga rohnya dicucuri rahmat..buat keluarganya kami ucapkan takziah..Amin...
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

29 comments:

| Cik Hani Alani | said...

Al-Fatihah....

^*NaNa*^ said...

al fatihah...betul tu.mgkin kecederaan dalaman teruk ..tak sangka plak yer..xper..yg penting buk filla da cuba sdaya upaya selamatkan arwah..cuma umur dia tak panjang...pape pun ..sma2 doakan adik tu tenang kt sana ...amin

safiyyah osman said...

al fatihah untuk mangsa.semoga roh arwah dicucuri rahmat.

nur hafizah said...

al Fatihah.

ratna said...

alfatihah..tp saya bangga dgn awak sbb tolong arwah hari tu..

Somel-somel Azilda Qasreyna said...

al-fatihah...mesti akak xkan lupekan alijah....

Emie Jipang. said...

Al-Fatihah. sedihnya rase...

yunz_02 said...

alfatihah..

Mama Awisy said...

AlFatihah

ibu iman said...

AlFatihah... buat kak filla... akak da cuba buat yg terbaik. sabar ye kak...

elna said...

alfatihah....

onniesham said...

al-fatihah buat arwah. semoga dia ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. trkedu aku baca. x sangka dia dah pergi. semoga keluarga arwah tabah menghadapinya.

auwcak said...

alfatihah, i nampak xcident ni, and rasanya nampak filla gak kat situ..

moga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman...amin

shafa said...

alfatihah buat arwah alijah...
sesungguhnyer mati itu pasti bagi setiap manusia cume masa dan tikanyer sahaja....semoga roh arwah dicucuri rahmat...

chik star said...

al fatihah.

Lenny said...

innalillah.. ini awek yg ko ngan radie tolong last week jumaat tuh kan?aku sempat tgk gambo dier kat hp radie.... alfatihah utk arwah..:(

Liyanaroxx said...

Al-Fatihah..semoga roh adik Alijah dicucuri rahmat olehNYA...kecederaan dalaman lebih bahaya sebenarnya kan kak?Moga Arwah tenang disana... =(

ila de cute said...

al fatihah... huhuh

hOtMaMa said...

Al-Fatihah.. semoga roh arwah dicucuri rahmat..

Filla, ko dah cuba yg terbaik dah.. actuallly aku br baca entry tu semlm.. terkejut gak aku neh.. mebi kecederaan dalaman kot..

dniescake said...

alfatihah..semoga rohnya tenang di sana..

Raisah @ echah said...

alfatihah untuk adik Alijah...
baru baca entri tu semalam. Allah lebih sayangkan dia.

mawar berduri said...

al-fatihah.. moga roh arwah alijah di cucuri rahmat n d tempatkn d golongan org2 yg b'iman. alijah mgalami pndarahan dlm otak, die meninggal shari slpas operation.. ALLAH lbh myayangi arwah.. moga alijah tenang d sana.. amin....

mawar berduri said...

al-fatihah.. smg roh alijah d cucuri rahmat n d tempatkn d golongan org2 yg b'iman.. arwah mgalami pndarahan dlm otak n meninggal shari slpas operation d jlnkn.. smga arwah tenang n aman d sana.. amin...

J.M.R said...

al.fatihah...dah smpai ajalnya..

Puteri Qis Balqis said...

alfatihahh..walaupun ajal menjemput arwah tapi awak dah lakukan yg terbaik untuk bantu arwah.congrate.

Pn. Zana said...

Al-Fatihah

Daria said...

al-fatihah buat arwah...moga roh beliau dicucuri rahmat...

awak manusia baik yang tolong dia....moga tuhan lindungi awak...

Anonymous said...

tq ye tolong arwah masa eksiden dulu...

Anonymous said...

tq sebab menolong arwah masa kemalangan 2...semoga allah membalas jasa baik kamu...