Wednesday, September 11, 2013

Celebrate Raya with Nuffnang and Papa John's Pizza...

Ni kisah hari weekend hari tu.. nuffnang invite celebrate Raya kat Papa John's Centre Square.. makan? of course i can go.. hahahah.. time pulak tu memang cun untuk dinner.. selamat tak yah masak...heheh.. kitorang antara yang sampai awal sebab aku tanak terstuck dalam jam.. awal takpe.. boleh pusing-pusing dulu.. dah lah mata aku berdenyut-denyut sebab ketumbit.. pastu terus sakit kepala sebab mata berdenyut.. pastu perot aku angin sebab sebelum pegi tu.. aku minum satu gelas teh tarik yang dah letak dalam fridge tu.. selalu ok.. maknanya aku memang alah dengan teh sejuk.. grrrrrrrr.. sepanjang jalan dalam kereta aku pening dan nak muntah.. 

Sib baik situ ada kedai.. beli mineral water.. telan activefast sebijik.. lega... mata pon stop berdenyut... gila ke apa mata ni asyik nak ketumbit je.. ramai suggest aku buat minor surgery.. amboi.. korang ingat ahkak ni berani sangat? eiiii ngeri ok.. ni dia dah surut.. berdoalah tak naik plak ketumbit lain.. 

Thank you nuffnang.. thank you papa john's.. berseronok-seronok kami makan sampai nak meletop perot den.. hehehe

Ani and Papa..

Ohhh kitorang siap dapat voucher plak tu.. ok kat Jusco Equine ada papa john's.. nanti kita serang.. 

BETTER

Fuyooo.. tengok air nie.. terus dahaga gila... 

food memang superb.. memula semua bajet.. eh cukup ke.. kang tak cukup caner? aku lapar ni weiii... sekali hamek kau.. berkerut-kerut dahi nak menghabiskan hahahah... siap staff Papa John's suruh tapau lagi.. hehehe..  

terbayang-bayang kesedapan chicken wings dia.. nyammmmmsss sangat.. best.. 

amboi.. tengok gambar ni di pagi hari.. berkeroncong perot ai.. 


Sampai tumbuh cendawan mata laki ai.. hahahahakkkk... 

Hoih.. bulan ni ntah berapa kali jumpa Ceera ngan Jemah ni.. suka sangat.. kang memasing wechat.. pegi tak pegi tak? mana? mana? hahaha.. Ceera lagi best.. nasib aku gitau dia papa john's Centre Point.. dia dah menuju ke OU dah.. sukati je kan... 

Kak Jem nampak selim pakai dress tu Kak Jem.. terus Kak Filla rasa jeles macam nak tikam perot sendiri.. 

Kitorang dapat tengok staff tengah buat pizza.. cer kalau suruh aku tebar kat situ.. memang koyak rabak lah dough tu aku keja kan.. muahahhahaha... 

tengok anak-anak bapak tu.. korang tau tak apak ko tu dah lah skinny... kang bengkok pinggang dia.. siannnnn diaaaaa... 

mehlah ai dukung lagi sorang.. nasib Leecha tinggal.... kalau tak tak cukup tangan mak apak ko nak dokong.. 

bersama bloggers lain ;)

Ni semua bloggers bertuah dapat merasa pengalaman buat pizza.. Acih siap tanya "kenapa mama tak masuk dalam tu buat pizza?"... "tak boleh sayang.. nanti hancur pizza tu mama kerjakan, sila lah memahami"

12pm - 2pm silalah ke papa john's berhampiran untuk All You Can Eat.. murah sangat dah tu.. 


pastu siap ada games lagi.. meriah gila.. aku plak yang teruja tengok diorang berlari-lari dalam ni.. macam biasa.. aku duduk tak bergerak dari meja makan.. sebab banyak pizza nak dihabiskan ;)

Acih ngan Keisha sebaya.. Keisha tua seminggu kot dari Ani.. pastu budak-budak ni gi main kat playground ngan Papa-Papa mithali.. pastu Ani balik mengadu "Mama, tadi kan ada budak tu dia pandang Amaani.. pastu dia menguap, dia tido".. aku dengar ngan tak jelah.. tetiba Ani cakap "Mama, tu lah budak tu" sambil tunjuk anak Ceera.. muahahhaha... takkan lah keisha tido kat playground plak.. 

Ada lucky draw jugak.. dah tentu keluarga Jemah salah seorang yang lucky.. bagus betul.. sentiasa lucky.. aku tak pernah lah menang lucky draw.. kalau menang pon sebab semua orang layak terima hadiah.. hahahah tu memang nama aku ada.. hahahaha

 
Sempat lah turunkan tandatangan sikit heheheh

Bersama Nuffnang Team.. Thank you for having us.. next time jemputlah lagi ;)  

antara yang memeriahkan Raya with Nuffnang and Papa John's Pizza

Oklah.. over sangat budak 3 orang dari kiri.. hehehe..

Salam Aidilfitri buat semua.. (walaupon aidilfitri dah berlalu)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

nor said...

Salam kak filla,

Haritu sebelum.pose saya ada send email tanya pasal iklan kat blog, akak x reply lg...nnti check yaw..tq
(norrafidahsanusi@gmail.com)

nor said...

Salam kak filla,

Haritu sebelum.pose saya ada send email tanya pasal iklan kat blog, akak x reply lg...nnti check yaw..tq
(norrafidahsanusi@gmail.com)

wanie said...

hye kak filla, tabib cina cakap orang yang selalu naik ketumbit ni sebab sistem pencernaan dia xok.maksud nya usus banyak toksin.banyak kan makan buah oren.just sharing =)

mrs kayrul said...

ayam kat papa john tue memang terbaik sedap...makan sekali nak sekuali jer

ddJaafar said...

smart gila baju husband filla.
metallica bahasa jawi.

Nur Misnan said...

Hey sweety.. kita x sempat nak bertegur sape.. anyways.. izin saya simpan gambar yanh ramai2 tu ya. Tq

SSulieana said...

paling comel gambar amaani pegang pipi kakak dia...hihi

mama tisya said...

tq sudi amik gmbr bersama aritu...aritu pn bc ingtkn kt ou ..sbb nmpk bandar utama..nasibaik bc blk..centrepoint bandar itama...hehee...salam kenal dr mamatisya