Monday, September 30, 2013

LUANGKAN 2 MINIT MU UNTUK DIRIKU..

Hari ni nak ajak korang buat survey sikit.. kenapa? tak suka?.. tak kira.. kene suka jugak ;)


Sekarang kalau korang perasan.. bila bukak je blog aku nie.. ada logo nuffnang yang ni kat sebelah kanan bawah sekali..nampak? contoh macam yang aku petakkan warna merah tu.. nanti kalau free.. sambil membaca blog korang click eh?


Tu sebenarnya survey je.. ada 15 soalan kacang tanah.. tu contoh soalan.. 


Amboi.. baca setahun sekali ke? tak baik tauuuuu... 


haaa.. click lah dengan jujur, ikhlas dan tulus ye.. ahkak hargai pertolongan u olls.. tapi kalau korang jujur tak baca sponsored post aku.. aku nasihatkan tak yah jujur sangat...bahahahahah... tanpa advertorial.. cemana korang nak terpengaruh kan kan? aku sendiri yang tulis advertorial ni asyik terbabas membeli.. lagi lawak.. sendiri promote sendiri terpengaruh.. gilos. 

Ok aku kursus dari 1 Sept - 4 Sept.. tapi don't worry aku buat autopublish ye? byeee... 

15 comments:

khairul dalina said...

september ke oktober ni... hehehe..

khairul dalina said...

september ke oktober kak filla oi.. hehehe

Linda Radzi said...

done!!

anis nabilah said...

dah buat dah kak filla oi. hehe

anis nabilah said...

dh buat survey k.filla.

anis nabilah said...

dah buat dah kak filla oi. hehe

ikafantasi said...

ok done

syikin farob said...

done! ;)

noly anna said...

nnt free singgahlah blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

shanizan said...

im done

shanizan said...

im done

shanizan said...

im done

haidar said...

Ok. Sudah Buat!

^*NaNa*^ said...

kak filla bilanya kursus tu hoii..hahaha..sikalang bulan oktober da...ke ahkak tgh tido nih..kah3...

Husna Mubin said...

Kakfilla, kite bkk blog kakfilla kut tepon. Xley tgk survey tu. Huhu. And skrg oct kan. Ke kakfilla kursus bln lepas n bru autopublish ny