Tuesday, September 17, 2013

Kasih Aleesya

Lama tak buat entry khas untuk Baby Aleesya.. Alhamdulilah Leecha sihat dan membesar bagai johan.. heheh.. Perkembangan terkini.. dia dah pandai duduk.. tapi kadang jatuh gak ke depan.. tapi now dah senang sebab dah boleh duduk kat baby chair putih ikea tu.. senang la nak bagi dia makan.. aku pesan kat bibik, lepas ni kalau kamu nak buat kerja boleh letak dia kat baby chair tu.. bagi dia mainan.. nanti dia senyap.. 

Kalau duduk kat rocker dia ni lagi lah.. ko tolak suruh dia baring.. nanti dia bangun nak duduk tegak jugak.. 


muka dah macam anak cina.. hahaha... dia paling takut ngan Pak Radie.. kalau aku marah.. dia tengok je.. lambat laa nak tengok dia cebik-cebik nak nangis.. kalau ngan Pak Radie.. terus cembeng.. hahahah

rambut dia macam carpet.. lebat pastu kasar.. hahaha.. kalau muka aku gatal.. aku tonyoh kat kepala dia je.. sedap garu muka pakai rambut Leecha.. hahahah.. 

Apa lagi nak citer? Oh Leecha dah kenal orang dah sekarang nie..kalau muka dia tak kenal sometimes dia menangis.. kena tackle sikit baru dia ok... pastu pantang nampak kelibat aku..mesti nak dukung.. 

Contoh kat video keek kat bawah ni.. aku rasa kelakar hahahhaha..


suka sakat dia.. hehehehehe... 

Ok nanti update lagi.. i is busy.. hari ni attend course kat building sebelah... esok pagi ada checkup Leecha.. tu pon dah lambat sebulan kot.. muahahha... 

-Ads- 
Sesiapa berkenan jubah macam aku pakai ni boleh visit http://seribaiduricollections.blogspot.com/ ada pelbagai jubah dan macam-macam untuk fashion muslimah.. jubah ni tebal, so tak yah pakai kain dalam pon ok.. hihi.. sebab tak melekap di depan dan belakang.. design pon modern kannnn... 

5 comments:

leen said...

cian leecha kena buli dgn mama dia.huhuhu...kiut la leecha ni.

Watie Shaharin said...

Filla,
Alalalala comel sgt Leecha.. dua tiga kali pandang.. mcm Wan dah si kenit tu... hehehehehe

sofie khairul said...

leeca comei...kak filla pun comei..

Kak Engku said...

Tembamnye, nie Mama Leecha bagi susu badan ke?

kathy jem said...

Jahat tau ko ni kecian Leecha..hahaha Cute jer die nangis mcm tu..